torsdag 30. juli 2015

Jotun sans

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Sans er en gulaktig beige tone. SENS - Trygg fra første strøk.


Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping.

Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger.


Jotun - Sens Tak - L. Nå kan du male innendørs med god samvittighet - uten å bekymre deg for å sjenere verken andre eller deg selv Helsevennlig maling - eneste anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt. Gir et matt og skjoldfritt tak.


Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Det ble tidlig klart at de offentlige merkeordningene ikke er s­ pesielt strenge på kriterier for helse. På denne siden vil du.


Dette gjelder alle typer maling og er ikke spesielt for Sens. Riktignok har malingsserien fått forbedrede produktegenskaper som har god effekt for innemiljøet, men i tillegg får du bedre fargeutvalg og bedre påføringsegenskaper. Ved å bli medlem i NAAF støtter du en. Den er utviklet i samarbeid med Norges Astma og Allergiforbun inneholder ikke løsemidler og har ingen skadelig avdamping. Dessuten er den også miljømerket med både Svanen og Blomsten.


En dempet brunbeige (greige) tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours.


Designet skal skille seg tydelig ut og oppnå en enda sterkere impact i butikkhyllene. En miljøvennlig maling - ingen malingslukt og ingen skadelig avdamping.

Malingen har lang farge og glansstabilitet, har meget god værbestandighet samt lange vedlikeholdsintervaller. Den er dårlig på alt vi prøvde den på, konkluderte testpanelet, som lot seg overraske over at maling fra et så anerkjent merke var så dårlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg