onsdag 8. juli 2015

Gamle bilderammer

Sorter etter Pris lav-høy. C) fra Tidsfristelser. Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming. Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Metallskilt formet som et hjerte, med skrift: Man skal ikke plage andre man skal va. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. For eksempel kan du få til en skikkelig fin helhet om du tar en av fargene som finnes i motivet og knytter det hele i hop med en ramme i samme nyanse.


De fleste rammene er i metall, noen ovale er i plast, og noen er laget av tre. Alle er brukt, med det jeg vil kalle normal bruksslitasje, og jeg har prøvd å oppgi. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber.


Gamle bilderammer

Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Anne-Sofies gamle bilderammer får nå skinne i ny drakt.


Med ulike gamle rammer og litt maling har hun tryllet fram flotte og dekorative oppheng med vårlig preg. I årenes løp har jeg pådratt meg stadig mer gammelt tral. Bruken av gamle bilderammer på nytt At jeg liker gjenbruken av gamle rammer har jeg jo vist i div. Vi knipser bilder hele tiden.


Gamle bilderammer

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Gamle fotorammer, FLOTTE, GAMLE FOTORAMMER i fin stand - med buet glas - og alle tre kan stå. Pris for den største kr 7 pris pr stk forde to andre kr 65. Sendes mod betaling af gls.


Vi har en god del gamle rammer i butikken, og de kan brukes til mangt. Ja, det man vil fremheve, kan man godt ramme inn. Midt i rommet troner H. Gudes gamle koffertkiste, og idet vi går opp til andre etasje, kikker Gude selv ned på oss fra et litografi over døren. Settene kan dessverre ikke splittes, selges kun som. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen.


Gamle bilderammer

I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Spennende auksjoner på antikke rammer og bilder på QXL. Det å male speil, lamper, lysestaker, etc. Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem.


Nesten alt kan males.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg