onsdag 15. juli 2015

Forestia veggplater

Forestia Ferdigvegg finnes i flere forskjellige dekorer. Veggplatene har en vaskbar og slitesterk overflate. Enkel og rask montering. Leveres i lengdene m og m. Dette nettstedet benytter cookies.


Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Standard kvalitet brukes i tørre rom (klimaklasse 1). Walls2Paint er veggplater som er ferdig grunnet og tapetsert, beregnet for maling og tapetsering. Man trenger ikke å sparkle og pusse og man unngår dermed pussestøv.


Last ned Pdf (4KB) Lim-fug- og festemiddelguide. MKostemalte veggplater. Konstruksjonsplater er Forestias hovedprodukt, men leverer også ferdigprodukter som Walls4You og Walls2Paint. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr.


Kjapt og lekende lett å booke med.

Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Det finnes et bredt utvalg dekorer å velge mellom. Med disse veggplatene trenger man ikke tenke på sparkling, pussing og tapetsering. Det er en rustikk dekor som kan egne seg i mange sammenhenger.


Hva med en røff vegg i en butikk, på kjøkkenet eller gangen. Unik låseprofil uten synlige skjøter, plateskjøten på Walls2Paint skal limes med én fyldig limstreng. Ferdigtapetserte veggplater eller plater som er klare for maling eller tapet gir raskt et nytt rom, og du får slett vegg på 1-2-3.


Sponplate klar for maling eller tapetsering. Du trenger ikke sparkle og pusse og sparer med det mye tid. Bekreftelsen kommer med en gang.


Den pålagte tapeten er spesielt godt egnet for maling, men kan også fint tapetseres med din favoritttapet. Viktig å huske at Walls2Pain. Finnes i mange dekorer. Her i dekoren 0hvit mur. Det er grunningsfolie på platens for- og bakside.


Disse finnes i et hav av ulike farger, mønstre og design, slik at du enkelt finner din stil. Ferdig grunnet og tapetsert sponplate til vegg. Malingsklare veggplater.

Med Walls2Paint slipper du å grunne og sparkle for å få en pen og slett vegg, noe som sparer deg for både tid og penger. Etter montering er platene klare til maling eller tapetsering. Platene egner seg godt til både. Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon.


Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg