fredag 31. juli 2015

Arne jacobsen sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Den offisielle Damask nettbutikken.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Fantastic product range of furniture, lighting, home décor and more. Mønsteret tar utgangspunkt i en geometrisk lek med den greske bokstaven ypsilon, og er samtidig med sitt skjerpede og organiske uttrykk behagelig for øye og sinn. Arne Jacobsen Vippeaskeveger H6. Ubrukt- ikke tatt ut av esken.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi hos glassoginterior. Efter sin afsluttende eksamen blev han ansat i Stadsarkitektens kontor i København, men åbnede blot to år senere eget firma. Alt sengetøy er vevd av de beste kvalitetsgarn, som farges før de veves, for å oppnå høyest mulig fargeekthet. Derfor bevarer Georg Jensen Damask sengetøy sin skjønnhet og eleganse i årevis.


Blant Jacobsens store verk som designer og formgiver fins bl. Myren og lenestolen Ægget. Quality design from the leading brands of Scandinavia. Dekk på til en hyggelig kveld i gode venners lag med retroinspirerte Royal-rødvinsglass. Den flotte Royal-seriens design er bare en anelse endret i forhold til originalen.


I serien finner du også glass til hvitvin, champagne, dessertvin, øl, cocktail og dram. Her er det en kopp til alle! Man kan kjøpe en kopp med initialene til den som skal bruke koppe, og dermed gjøre det mye mer personlig.


Deres stil er nedtonet luksus med fokus på komfort, gode materialer og godt og stolt håndverk. Wengler, Viggo Boesen og Franco Albini. Et stort utvalg av sengetøy -nyheter er nå på plass i butikken.


Varen er på lager til rask levering. Flott design og god kvalitet.

Han har designet klassikerne Myran-stolen, klokken Bankers og fonten på Design Letters-produktene. Han er unektelig en av Danmarks mest prominente arkitekter, og er internasjonalt anerkjent for sine flotte bygninger og sitt design - dette inkluderer også klokkene. Hans design skapte oppstyr da det kom, og magien er der fremdeles. Godt design skal tåle tidens tann.


Her henger Bankers Clock i inngangspartiet. Inngangspartiet strekker seg nesten meter opp, og går gjennom bygningens seks etasjer. Fyll i feltene nedenfor og trykk på Lagre.


Din vurdering vil da bli publisert for alle kunder. Vi forbeholder oss retten til å ta bort vurderinger med innhold som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg