mandag 13. juli 2015

Iittala tallerken

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Førpris 19- 14-Nettsortiment.

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Kjøp på nett og få rask levering. Serien kommer med en klassisk enkel design som gjør den perfekt til å kombinere med andre porselensserier som f. Timeless design since.

Swedish Grace fra Rörstrand. Bli den første som omtaler dette. Teema er meget allsidig, uendelig kombinering og passer til alle dine måltider.


Kaj Franck er beskrevet som den finske designens samvittighet. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Produsert i presset glass. Dette er normale små og store tallerkener. Alle produktene i denne serien er som nevnt laget i porselen.


De kan vaskes i oppvaskmaskinen og kan benyttes i mikrobølgeovnen. Les tester og omtaler før du kjøper. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Norges ledende webshop med bestikk og drives av selskapet Bestikket Norge.


Serviset kan også benyttes i mikrobølgeovn og kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskinen. Søk etter iittala teema tallerken på Kelkoo. Sammenlign tilbud på iittala teema tallerken fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Denne middagstallerken fra iittalas designterie Teema står distansen både til hverdag og til fest.


Serien er klassisk og kan brukes år.

Royal Copenhagen Flora tallerken. Tallerken i klassisk hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg