torsdag 30. juli 2015

Tips til interiør

Tips til interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Sengegavl til sovesonen.


En sengegavl rammer effektivt inn sovesonen, et smart tips i rom med behov for å markere ulike bruksområder. Så ser det veldig fint ut også, da – som her, med en enkel gavl i postret bomullsstoff fra Tine K Home. I denne leiligheten har de laget sengegavl av en gammel treningsmatte i skinn! Få ekspertens beste tips til hvordan du bruker farger i innredningen Maling er den enkleste måten å få skapt helhet og stemning i hjemmet ditt lyder det fra Sidsel Zachariassen, som har mange års erfaring med å innrede for både private og firmaer. Her får du hennes beste tips og triks til hvordan du innreder med farger.


Gode tips til et funksjonelt og fokusert interiør. SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Med Mjøsutsikt fra takterrassen bor Torunn Lysgård idyllisk til i lia over Gjøvik sammen med sin mann og deres sønn på år. Jeg ble invitert for å ta en titt på andre etasjen deres.


I tillegg til en fin taklampe, er det fint med stålamper og bordlamper. Ikke overdriv, men finn en fin miks som harmonerer! Nuuras stålampe Blossi er like fin til å lyse opp mørke hjørner som til leselys i sofakroken og kommer nå med en enda litt større skjerm. Ti tips til personlig interiør Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Det å skape et interiør som er en tro kopi av midtsideoppslaget i en møbelkatalog er verken originalt eller spennende. Lurer du noe i forbindelse med oppussing? Trenger du tips til hvordan du skal leie ut hybelen? Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig, valg av megler, interiørtrender og mye mer! Hun er særlig opptatt av harmoni og flyt, og at interiøret har innslag av private gjenstander med affeksjonsverdi for eieren.


I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Interiør – mat – inspirasjon. Finn den perfekte sengegavlen til din seng – tips du bør lese.


Den setter tonen stilmessig, og skal dessuten være behagelig å hvile kroppen og hodet mot. Tips : Velg én eller to kontrastfarger i tillegg til hvitt, da får du et rolig uttrykk. Hyllene over sengen gir god oppbevaringsplass til bamser og småting. Det gamle skapet er funnet på FINN.


Tips til interiør

Her er det valgt turkis og lys grå. Det gir god plass til oppbevaring av klær. Da kommer jeg hjem til kunden, har med litt forskjellig farge, stoff og materialprøver, samt litt brosjyrer på møbler og interiørtilbehør. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg