torsdag 9. juli 2015

Quiltet sengeteppe

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Sjekk ut sengeteppe quiltet. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Kjøp sengeteppe hos trademax.

Blomstermønstret sengeteppe som er quiltet (patchwork) Overmaterialet er i ren bomull og føles behagelig og mykt. Passer perfekt til dobbeltsengen din. Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet.


Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg. Vi har et bredt utvalg sengetepper med forskjellig design, farge og materialer. Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng.


Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.

Velg blant sengetepper i ulike modeller, farger og mønster. Rutenes bredde cm. Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde. Stort utvalg av dameklær for alle. Finn dine favoritter!


Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Et dobbelt, quiltet sengeteppe i vevd bomullskvalitet med vattering av polyester.


Et quiltet sengeteppe i vevd bomullskvalitet med vattering av polyester. Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events. Et grafisk sengeteppe med rot i en stolt designtradisjon. Blandingen av bomull og viskose sikrer en behagelig myk kvalitet, og får mønsteret til å fremstå både levende og elegant.


Jeg kunne velge mellom 3forskjellige sengeteppe -designs, men endte opp med et helt enkelt i turkis. Han vil bruke det som overtrekk til en sofa.

Teppet er veldig lett og er fylt med bløtt vattfór. Quiltet sengeteppe for enkeltseng i myk, børstet fløyel med fint avrundede hjørner. Baksiden har matchende farge.


Det er quiltet i striper. Putetrekk medfølger ikke, kjøpes separat. LIND sengeteppe - Enkeltseng 180x2cm. Re opp sengen med et mykt, quiltet bomullssengeteppemed dekorativ bord i lin.


Materiale: 1 bomull. Størrelse: 180x2cm. Beskrivelse: Quiltet sengeteppe for enkeltseng i bomull. Vedlikeholdsråd: Vask 40°. Klassisk design med japanske Asanoha-stjerner.


Nydelig, mykt quiltet sengeteppe fra Cam Cam. Babyteppet er lysgrått med mørkere grå kant på ene siden, og mørk grå med lysere grå kant på andre siden. Lave priser og rask levering.


When a great deal means a great deal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg