torsdag 23. juli 2015

Veggpynt barnerom

Veggpynt barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Umiskjennelige klassikere som skytapeten fra den svenske designeren Gunilla Axén og veggdekor fra Disneys Fairies - på Lekmer.


Men det er en ting som er sikkert med barn, det at deres mening om hva som er kult og ukult kan endre seg meget fort. Her på Jollyroom finner du et flott utvalg av veggpynt barna kommer til å elske, alt fra fine verdenskart og speil, til bokstaver og tall! Hoppekids, Bopita og mange fler. Derfor har vi selvfølgelig også et stort utvalg av flotte, morsomme og underholdende veggdekorasjoner for de yngste. Våre produkter til innredning av baby- og barnerom begrenser seg dog ikke til alt det som kan henge på veggen.


Utstyrsbutikken leverer veggdekor i mange stiler og fasonger. Morsomme stickers til f. Pynt opp på barnerommet med veggdekor, klistremerker, wallstickers. Vi har flere motiver med barnas helter og favoritter. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Veggpynt barnerom

Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Få masse god inspirasjon her. Skap magiske barnerom. Når du dekorerer barnerommet med viktige ting som seng og lamper, det er da moroa begynner.


På tide å pynte rommet og gjøre noe ekstra personlig. Det er som du vet detaljene som gjør rommet. Babblarna Bobbos bokstøtte holder orden på bøker, mens Elsa fra Disneys Frost kan være et superkul veggpynt. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. I et hjørne av Raun, en møbel- og interiørbutikk som ligger på House of Oslo i Vika, finner man masse flott til barnas rom.


Veggpynt barnerom

Senger og småmøbler fra merkene Stokke og Sebra, i tillegg til fargerike og søte puter, gulvtepper og veggpynt. GI ROMMET ET LØFT: Netthandel gjør at utvalget øker betraktelig. Vår avdeling Lilleverket, er en fargerik butikk for både store og små. Interiør og kvalitetsleker til ditt barnerom. Lave priser og rask levering.


When a great deal means a great deal! Legg malen din på litt tynn stiv papp (for eks: pappen til en frokostblanding eller lignende), tegn rundt, klipp ut og mal i ønsket farge. Lag to små bretter så de får en 3D effekt og fest de til veggen.


Billig løsning på like fin veggpynt som disse kjøpte hvis ikke enda finere siden det blir mer personlig. Ugle med pyntehjerter. Sydd av ren lin og bomullstoff. Mål:16cmx66cm Søkeord:ugle,hjerter, barnerom ,pynt. Håndlaget og håndsydd pynt til over sengen eller på vegg.


Kan tilpasse farger og figurer etter ønske. Veggpynt til barnerom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg