onsdag 22. juli 2015

Behandle utemøbler

Behandle utemøbler

Bruk da en olje som er spesielt egnet til teak. Men har du først begynt å behandle teakmøblene dine, er det nødvendig med løpende oljebehandling som ved de andre harde treslagene. Vindvridning og skjevhet. Tre er et naturprodukt som arbeider hele tiden, også etter bearbeiding.


Det betyr at det enkelte møbelet reagerer på forskjellig vær. Hvis du vurderer at det er nødvendig å bruke maling- og lakkfjerner, må du behandle hele møbelet. Etter at all gammel behandling er fjernet med Liberon Stripper, anbefaler vi å beise møbelet med Liberon spritbeis i fargen viktoriansk mahogny eller teak, for en litt mer spennende overflate, og for å få tydelig fram teakens flotte lød. Behandle teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter.


Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til beskyttelse og forskjønnelse av edle tresorter som teak, redwoo meranti og merbau. Utemøbler av gran og furu. Gamle utemøbler av gran og furu har en tendens til å gråne og miste all farge. Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg. Med terrassebeis, som finnes i farger, kan du få akkurat den nyansen du selv foretrekker.


Behandle utemøbler

Før beisede utemøbler tas i bruk, må malingen være tørr og gjennomherdet. Påse at tørkebetingelsene er gode under og etter påføring. Jeg har en stueseksjon i oljet massiv teak fra 60-tallet. De ulike delene har ikke blitt oppbevart samme ste og har derfor en del farge- og slitasjeforskjeller.


Har du skrapet av maling helt inn til treet bør du behandle tremøblene med spesialprodukter som impregnerer treet før du grunner. Påfør grunningsolje Det finnes en rekke produkter på markedet som gir ekstra beskyttelse til malte utemøbler , for eksempel ulike typer grunningsolje. Men tremøbler behøver regelmessig vedlikehold og rengjøring for å få en verdig alderdom. I denne artikkelen får du blant annet tips til hvordan du bør behandle tremøbler med ulik overflatebehandling, slik at du får glede av møblet ditt i mange år fremover.


Behandle utemøbler

Hagemøbler og utemøbler i aluminium og rotting. Gassgriller, gasspeis og tilbehør. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Vi har et stort utvalg og høy kvalitet. Alltid lave priser og et stort utvalg! Sjekk våre bestselgende utemøbler i rotting. Sparmax: Billige utemøbler i kunstrotting med god kvalitet.


Treolje finnes i flere varianter, og er først og fremst beregnet på terrassegulv, utemøbler , detaljer og synlige flater av trykkimpregnert furu og sibirsk lerk. Oljen har god inntrengningsevne, og er også godt egnet som grunning før maling eller dekkbeis. Ulempen er at oljen ikke er slitesterk, derfor bør nytt lag påføres hvert år.


Produkter til bil og motorsykkel. Teak vil med tiden bli grått og værbitt om det ikke beskyttes. Meget slitt treverk bør vaskes i to trinn med teakrens eller terrassefornyer som fjerner gammel behandling, og terrassevask som nøytraliserer og bleker treverket. Pene og praktiske bord for innendørs eller utendørs bruk. Perfekt til uteserveringen, hagen eller parken.


Se vårt store utvalg og våre gode priser. Forhåpentligvis har du gjort en vurdering av standen og betalt i henhold til dette. Du blir så nødt til å finne ut av hvordan du vil behandle møblene og hva du må fikse. Våre utemøbler er ikke bare av høy kvalitet, de er vakre å se på og finnes i flere ulike stiler og materialer, og framfor alt er de billige og prisgunstige. Har man utemøbler som er tilpasset sitt behov, som er komfortable og som også ser bra ut, da vil man også være mer ute.


På en flott sommerdag kan vi oppleve alt fra strålende sol til hagl og torden. Tørk bort olje som ikke trekker ned. Oljebehandlingen må gjøres senest dager etter behandling med Invisible. Puss opp det gamle teakbordet. Har teakbordet fått flekker av julefeiringen?


Ikke fortvil - det er ganske enkelt å rette på. Vi tilbyr hagemøbler i tre og hele møbelgrupper til hagen din. Velkommen til Trademax for flere møbler til hjemmet ditt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg