tirsdag 7. juli 2015

Antik møbler

Kjøp Møbler billig på nett. Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Moderne møbler og design (38) Tepper og tekstiler (10) Antikviteter.


Bruksslitasje og mangler lås, senere malt. Sydjyllands største antiklagre. Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har!


Stentebjerg Antik har et af Danmarks største udvalg af antikke møbler.

Vores lager er fyldt med gamle istandsatte og malede møbler i forskellige stilarter, farver og størrelser. Vi har et stort udvalg af bl. Følg med på siden her. Köper och säljer antika och designade möbler. Försäljning av möbler, kristallkronor, konst, glas, porslin.


Möbeltapetsering utförs. Antik og Gamle møbler forhandler forskellige former for møbelbeslag. Klassikere og moderne - køb og sælg hos Lauritz. Beslagene er støbt i massivt messing og er kopieret efter originale gamle møbelbeslag. Der er også møbelbeslag i perlemor og ben samt porcelænsknopper.


I øjeblikket er vi ved at opbygge vores nye varekatalog, hvor der snart vil være masser af smagsprøver fra vores showrooms i Værløse og Brøndby. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, i blant annet teak, pallisander og eik.


Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser.

Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail. Velkommen til Skandinaviens største udvalg i Antikviteter. Nye tilbud hver eneste dag. Antikke møbler og møbler i gammelstil eller møbler i fransk og landlig stil.


Vi driver også med interiør. Antik -Harry startades i början av 90-talet av Rolf Wiktorsson. Intresset för gammalt och antikviteter har funnits sedan barnsben tack vare föräldrarna. Verksamheten började i liten skala med en antikhörna i huset på Kilbäcksgatan i centrala Uddevalla.


Antik Postludiet er en antikvitetsbutik i Millinge ved Faaborg. Køb og salg af brugte design møbler og møbelklassikere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg