tirsdag 21. juli 2015

Ramme 15x20

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Fotorammer - 15xcm. De passer godt både oppstilt på et bor hengt opp på en vegg, på en bildelist og mye mer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Ta vare på de gode minnene.


Kan henges eller stilles opp. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Ramme 15x20

Vi har nemlig et bredt utvalg som inkluderer både enkle og stilige varianter, fargerike og kitschy eller svulstige og kule. Her finner du noe for enhver. De er flotte både stående på et bor hængende på en væg, på en billedhylde og så videre. Kontroller nøye slik at rammen du kjøper fungerer der du har tenkt å ha den. Mal og dekorer rammen slik du vil ha den.


Ram inn fotografier, tegninger o. Passepartout fås i passende størrelse. En enkel treramme til dine bilder. Eller en del av et hobbyprosjekt, med maling eller på limt drivved? Ramme 15x- Camilla natural.


Ramme 15x20

Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver.


Lag din egen stil, mal og dekorer rammen slik du ønsker. Det finnes passepartout i størrelser som passer. Det er mulig en må kutte bort noen millimeter av bildet for at det skal passe i rammen.


Chic Baroque er en ramme laget i tre med utførlig barokk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg