tirsdag 28. juli 2015

Jotun tidløs

En gulaktig grå tone. Oppleves som en helt lys, nesten hvitaktig grå tone utendørs. Den er diskret, gyllen og lun. Lyse og luftige omgivelser. CALM-paletten er et naturlig utgangspunkt for deg som ønsker lyse og luftige omgivelser.


Nøytrale nyanser i perfekt balanse gir en avslappende atmosfære. Frostrøyk har undertoner i rødt nesten som de greige og er kanskje den fargen du er ute etter, men sjekk med en prøve at den ikke vipper i for rødlig retning. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Jotun tidløs

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Klassisk og moderne fargetoner i grått og blått gir en stilsikker og unik signatur. Hvilken NCS kode har fargen tidløs ? Deler på denne siden. Har du glemt kontoen din? Stue og kjøkken går i ett (i en vinkel) og vi skal ha samme farge på.


Tidløs er også fin sammen med blåt, som f. Det ligger litt i navnet, det er personlighet som gjelder -farger som utrykker hvem du er, viser din sanne identitet. Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland. Vi ville ha noe annet enn hvitt, uten at vi risikerte å bli lei etter kort tid – som man ofte blir av sterke.


Det skal visstnok gå fint til lister, og dører som kommer i. Kan leveres innen en rimelig radius på Haugalandet. Ved å ta et riktig fargevalg, som passer best til gulv og møbler, gjør at rommet får en helt spesiell atmosfære. Tendensene heter City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Etter en lang periode med lyse interiører, er det nå helt tydelig av vi ønsker å leve med farger, sier Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun.


Bare tenk hvor koselig det kan bli med et himmelblått tak på barnerommet, eller en farge med et skjær av rosa, grått eller grønt i stua? Jotun Nina Skandinavisk Fargesjef Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg