mandag 3. august 2015

Frostet glass folie

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi har selvklebende printmateriell til de fleste formål innen bransjen. Søk etter frostet glass folie på den nye KensaQ. Frostet Folie til Vindu (Selvklebende) Sandblåst look til vinduet brukes ofte til å blende vinduer og lignende av hvor du ikke vil at folk skal se inn, men vil fortsatt ha lys inn. Kvaliteten av folien er den samme, men pga.


Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Viktig: Frostet folie gir beskyttelse mot innsyn både dag og natt. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden. Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass.


Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Bruk frostet eller matt glass. Frostet glass h ar meget lav refleksjon og egner seg bra både ute og inne. Velkommen til Mitt Biltema.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor.


Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm. Ingen bevegelige deler. Frostet folie benyttes gjerne på innglasset møterom eller vinduer til rom man ikke ønsker innsyn til, enten den dekker hele vindusflaten eller kun i synshøyde.


Som regel tenker vi først og fremst på funksjon og behov, men det er også viktig å finne en balanse mellom dette og et estetisk uttrykk som passer til omgivelsene med minimal sjenanse. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Kjøp ferdig frostet glass Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale glassmester. Folie kan forandre veldig mye, og gjøre din reklameplass helt spesiell og unikt. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan. Et enkelt tiltak som fornyer hverdagen.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. En ganske så pussig betegnelse for de som ikke er vel bevandret i glass -språkets verden. Diffuse glass er altså en fellesbetegnelse på glass som slipper inn lys men forhindrer gjennomsyn.


Mindre innsyn med frostet folie. For å heve inntrykket ytterligere, kombinerer vi i Konsis ofte kreativ utskjæring og print på frostet folie. De er rimelige, allsidige og stilige.


Dette er en valset folie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg