mandag 27. juli 2015

Tilbords ønskeliste

Tilbords ønskeliste

Sjekk ut Til Bords Gaveliste. Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Har du allerede liste hos oss?


Tilbords ønskeliste

Vi tar forbehold om prisjusteringer og at varer kan utgå fra sortiment. Bryllupslisten er praktisk både for par som skal gifte seg, og for de som skal gi. Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om. Rødvin- og Champagneglass når dere lager ønskeliste hos oss.


TILBORDS Lillemarkens tilbyr det beste utvalget innen bestikk, serviser, gaveartikler, glass og kjøkkenutstyr, blant annet fra kjente merkeleverandører som Kähler, Georg Jensen, Wedgwoo Royal Copenhagen. Både for gjester og brudepar. Sammenlign alle Hus og hage rabattene og spar penger! Sjå her for meir info.


Tilbords ønskeliste

Hos oss kan du laga ønskeliste ! Her kan du søke blandt alle offentlige ønskelister hos Kitch´n. Søk etter navn, etternavn eller e-postadresse. Sette opp en ønskeliste med ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave kan finne noe som passer.


Mottakerne kan enkelt gå inn og kommentere hva de ønsker å gi. Dere kan selvsagt administrere ønskelisten etter at den er delt. En kan legge ut ønskelisten på internett. Dette er nettsiden hvor du gratis kan lage, redigere og dele ønskelister. Men jeg synes TilBords har mye stilig.


Tilbords ønskeliste

Vi har en egen løsning for ønskelister - perfekt for bursdager, jubileum, jul og andre festlige anledninger. Du kan opprette liste både på kitchn. Vi fører kjente merkevarer soRosendal Erik Bagger Eva Solo Bodum Stelton Hardanger. Vi hjelper deg så godt vi kan med gaven til brudeparet, gjerne ut ifra ønskelisten til brudepartet. Vi skal etablere oss med både hus og gård i nærmeste fremti så vi vil også bli glad for penger.


Vi sparer til å dra på bryllupsreise til vinteren, da håper. Kunder oppsøker oss når de skal kjøpe gaver til noen de er glade i, når de har lyst på noe nytt eller bare er ute etter inspirasjon og gode råd. Mer informasjon finner du på tilbords. Steder › Bergen, Hordaland › Shopping og detaljhandelBufret Vurdering: - ‎1stemmerKjøpte en vare hos tilbords og kom en uke etter og prøvde å få byttet det inn mot penger siden jeg.


Lang ønskeliste her pluss at servise jeg samler på er der. Også virksomheten i Bergen legges ned. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.


Tilbords - best på bryllup!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg