torsdag 30. juli 2015

Liten bordlampe

Stort utvalg av hjemmeinnredning! Handle raskt og enkelt på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Finn liten bordlampe hvis du ser nå. Denne lysstyrken passer som belysning til et bestemt del av rommet. Tvert imot: Den skal gjøre det koselig og lage lyseffekter.


Lampen er jo ikke ment til lyssetting av hele rommet. Her sørger den for flotte lyseffekter i rommet. Hvis lyset skal brukes til skriving eller håndarbei bør du tenke på følgende: Hvis du er høyrehendt, bør skrivebordslampen stå på venstre side slik at hånde din ikke lager forstyrrende skygger. En bordlampe kan plasseres på et sidebor en kommode eller i vinduskarmen.


Liten bordlampe

Utvalget vår er stort, så det er mye å velge i. Vi har høye og lave lamper, med og uten lampeskjerm. Bordlamper - kjøp deg en ny bordlampe til hjemmet ditt. Inspirert av tradisjonelle kinesiske rispapirlanterner, repliserer deres frostede glassformer den vektløse gløden.


Eller hva med en moderne bordlampe på nattbordet? Vi har bordlamper som gir konsentrert og justerbart lys, samt bordlamper som gir et mykt og bredt lys. Plasser en klassisk bordlampe i tidløst design på et avlastningsbord for ekstra lys og dekorasjon. Verdifull bordlampe Alice. Foscarini Birdie LED piccola bordlampe med.


Lampehuset tilbyr bordlamper til alle hjemmets rom. Liten bordlampe ERASER 260. Vi har både lekre interiørlamper og flotte leselamper til nattbordet. Finn bordlampen som passer hos deg i vår. Bassano gulvlampe sort og messing farge.


Er du på jakt etter en ny bordlampe til skrivebordet, nattbordet eller kjøkkenet? Her finner du alt fra enkle og praktiske leselamper til dekorative små kunstverk av noen lamper, og noen lamper midt i mellom. Begge deler er viktig for å gjøre rommet praktisk, samtidig som det skaper god stemning i et hjem.


Liten bordlampe

NO’s største utvalg av designer lamper. En flott lampe som passer både som vinduslampe og bordlampe. Kjente merkevarer til gode priser. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti! Bolsena messing bordlampe med sort velour lampeskjerm.


Møbler, belysning og gardiner. Dekorativ bordlampe som på grunn av sin smale form egner seg fint i vinduskarmer og andre steder hvor plassen ikke er stor. Denne lampen blir solgt uten lyspære så du selv kan velge etter behov. Se vårt store sortiment på lyspærer eller se våre anbefalinger under tilbehør. En liten , enkel å plassere LED-lys for bord og vinduer.


Armaturen gir et innbydende, blendfritt lys og utstråler en solid karakter hvor valg av materialer er av høyeste klasse. Den gir deg muligheten til fleksibel belysning da den enkelt kan flyttes på og lyse opp de overflatene du ønsker. Det vil være med på å sette preg uansett om det er i stuen, gangen, på kontoret eller soverommet.


Vi har dekorative bordlamper som er en utsmykning i seg selv, og vi har også stort utvalg leselys og arbeidslamper. Du kan nå oss på chatten her på vår nettside, alternativt via e-post. Picasso bordlampe , liten Picasso bordlampe liten er en elegant lampe fra det svenske merket Belid. Picasso er designet av Joakim Fihn, og bortsett fra den tidløse designen i metall har lampen flere skjermer som gjør at den sprer et jevnt og mykt lys rundt seg.


W1Lampyre er designet av Inga Sempe. Kun på nett Forventet leveringstid 5-dager. Vi tar forbehold om avvik, du vil da få beskjed via e-post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg