tirsdag 28. juli 2015

Blomsterkasser på terrassen

Blomsterkasser på terrassen

Se hva du kan plante her, og se forslag på hvilken blomsterkasse du kan ha i hagen. Blomsterkasser gir hagen, terrassen og balkongen et løft. Plantekasser på hjul med espalier gir le på terrassen. Vi viser deg hvordan du lager dem.


Tenk å ha denne som flyttbar, grønn romdeler på terrassen ! Rustikk utførelse med mye sjel. Kassen kommer fra Bangs Boutique, og er helt sikkert ikke umulig å lage en versjon av selv heller. Denne instruksjonen kan for eksempel være en god start. Line Almhjell er oversetter og frilansjournalist.


Hvordan lage blomsterkasser i terrassen :) Jeg har fra tid til annen fått spørsmål om hvordan vi egentlig gikk fram da vi bygde blomsterkasser på terrassen. Her er nok et punkt i oppussingen hvor jeg skal avstå fra å bruke pronomenet vi og innrømme med en gang at Brannmannen har den hele og fulle æren for dette (også). Alle har vel oppholdt seg et sted hvor en har sett vakre oppsettninger av blomster og beplantning av små trær i store blomsterkasser.


Blomsterkasser på terrassen

Plant frukttrær i store blomsterkasser , det gir et raust og frodig preg. Ikke minst er det utrolig hyggelig å plukke epler på terrassen ! Del terrassen inn i soner, sånn at du får utnyttet plassen best mulig og kan flytte deg rundt etter solen. I tillegg til å dele opp terrassen rent fysisk, gir den le mot vinden og gjør inntrykket lunt og trivelig.


Her kan du lese mer om solskjerming utendørs. Jeg har en liten terrasse utenfor det nye huset mitt hvor det er bygget noen blomsterkasser hele veien rundt som et gjerde. Hagearbeid eller avkobling?


Blomsterkasser på terrassen

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. Tenk å kunne gå opp trappen eller ute på terrassen og få frisk timian, salat eller fersk gravd poteter. Mange selskaper har begynt å sette ubrukte takterrasser der ansatte kan nyte lunsj om sommeren.


Grønne planter i blomsterkasser gi både skygge og noe pen å se på. Hos JYSK finner du blomsterpotter i forskjellige størrelser, materialer og design. Store blomsterkasser kan enkelt gi terrassen en følelse av hage, mens mindre blomsterpotter kan plasseres i en klynge slik at du kan blande mellom grønne og fargerike planter. Stilren blomsterkasse for bruk på balkong eller annet egnet sted. Pynt hagen og terrassen med espalier og plantekasser for en hyggelig stemning.


Hos BAUHAUS har vi et ganske bredt sortiment av espalier og plantekasser som er perfekte til å skape en innbydende hage eller terrasse. Produktene våre er av høy kvalitet og har lave priser, så handler du hos oss, gjør du garantert en god handel. Emner om alt som har med saker og ting som en har i hagen å gjøre, men som ikke hører hjemme under noen andre fora i. Fine Design elsker blomster! Derfor har vi tatt inn blomsterkasser i alle materialer og størrelser. Hvis du er glad i blomster, og ønsker å pynte opp uteområdet ditt, er det bare å finne noen lekre blomsterkasser her.


Her finner du garantert noe som passer inn i din hage! Skap et hyggelig uteområde med blomsterkasser. Med en blomsterkasse kan du raskt forvandle uterommet til en koselig oase. Gi hagen, terrassen eller balkongen nytt liv, med alt fra fargerike blomste. De seneste årene har vi utviklet nye produkter hvert år som passer til våre plantekasser.


Blomsterkasser på terrassen

Sneglegjerde som beskyttelse mot brunsneglenes ødeleggelse, flyttbare plantekasser til terrassen , krukker du monterer selv og nå sist de smale balkongkassene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg