mandag 6. juli 2015

Hay puter pris

Hay puter pris

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. HAY Puder HAY ble for mange år siden kjent for sine Dot puter. Og kjendiseffekten henger fremdeles ved for dette flotte danske designet.


Dot putene er fremdeles den dag i dag blandt HAYs best selgende produkter, og de er etterhvert å finne i mange designelskeres hjem. Dot pute Surface fra HAY. Laget i ull og nylon med to knapper på hver side. Shop din pute online i dag!


HAY jobber hele tiden med det fokus å skape tidløse kvalitetsmøbler til gode priser , slik at alle kan få glede av godt design. HAY ser på det som sin fremste oppgave å skape funksjonelle svar på menneskers funksjonelle behov. Svar som er omsatt til meningsfulle og autentiske produkter, som lever et langt liv og er gunstige i pris. Vi tar kundeservice på alvor!


Hay puter pris

For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Vi har et stort merkeutvalg i puter. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay.


Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Farge: Antracite, Sky Grey og Olive. Se beste pris på HAY Dot Soft pute.


Palissade Dining Armchair Quilted Cushion. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Bredde 60cm, Høyde 45cm, Bomull, Kunstfiber,.


Puter , tepper, håndklær og mer Cushions, blankets, towels and more. HAY ’s products and events per e-mail. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og tekstilkolleksjon. Se vårt store utvalg av HAY tepper , sengetepper , puter , pledd og håndkler. Mags Soft Sofa fra HAY.


Hay puter pris

Opprettholder den samme sterke estetiske tilstedeværelsen som sin fastere, mer parable tilbake søsken, tar denne versjonen en mer flytende, poetisk silhuett. Oppdag kule puter i forskjellige materialer, farger, størrelser og fasonger fra BoConcept. Sammenlign priser på Hay About a Stool AASBarstol (lav) Stoler.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg