mandag 13. juli 2015

Tapet plater

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn tapet plater hvis du ser nå. Tapeten er fibertapet, og platene kommer i ulike dekorer, i tre kolleksjoner: tren classic og basic. Hos MAXBO finner du ferdigtapetserte veggplater som monteres rett på veggen.


Kjøp på nett eller i butikk. Dette gjør platene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Neste plate presser du inn i sporet til den første platen og presser den godt inn mot veggen.


Legg en trekloss langs kanten og kakk forsiktig på den med en hammer til du kjenner at skjøten er helt glatt. Se nøye atter at det ikke er kommet rusk i nota, som hindrer sammenkoblingen av platene.

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for montering. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Ferdigtapetserte plater : For å slippe det møysomme forarbeidet med å lage slette vegger til tapetet, kan du bruke veggplater for å unngå problemet. Hos MAXBO kan du kan velge mellom forskjellige dekorer. Platene med tapet er i spon.


Veggplater med bildedekor: Har du et bilde du bokstavelig talt vil ha på veggen? Les også: Skal du legge tapet ? Slik får du et best mulig resultat. Veggfornyer – slik gjør du det. Sparkle gjerne underlaget først, dersom det er store ujevnheter og hull.


Det er enkelt å bruke veggfornyer.

Rull så lim på veggen, stryk ut duken og renskjær med en skarp kniv. Ergo, når lommeboken er slunken, er det (for min del og bevare) mdf som er eneste alternativ. Det blir litt som tak-ess plater. Men å ta tapet på noen av de korte veggene for å bryte opp litt skal jeg ta meg tid til, så får jeg litt erfaring med sparkling og tapetsering også.


Blir da tilsammen m vegg med tapet og meter med malte plater i stuen. Velg tapet før maling. Materialet er kompakt og har gode frese- og lakkeringsegenskaper. Noen som har forslag til noen slette (glatte) plater som kan monteres utendørs og males med et brukbart varig resultat? MDF-platene er lette å bearbeide og får rene snittflater.


Pr i dag tror jeg det er en form for finerplater som har stått siden 9 de er nå råtnet og malingen flasser. Men i varighet er det greit nok, er ikke store flaten som skal dekkes. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Den vil ikke beskytte like mye som en plate , men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Det finnes et bredt utvalg i veggplater. Et alternativ til rehabiliteringsgips er MDF- plater spesialdesignet for vegg.


Disse krever ikke noe forarbeid etter oppsetting, men er klar for maling eller tapet i hvilken som helst farge eller mønster. For best resultat kan det etter første strøk med maling være lurt å glatte forsiktig over skjøten med et finkornet pussepapir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg