mandag 20. juli 2015

Blafre ugle matboks

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. En fargeklatt av en nettbutikk, full av glade og unike produkter fra BLAFRE. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter.


Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete. En praktisk matboks med et fint dyremotiv og et stort rom for mat og andre godsaker. Blafre Flaske Stål 3ml, Pink. Herlig matboks fra BLAFRE ! En fin matboks kan friske opp lunsjen til både store og små.


Boksen er godkjent for matoppbevaring. Passer perfekt for å oppbevare lunsjen eller matpakken i, oppbevare småting eller bare leke med. Matboksen er CE-merket og godkjent til oppbevaring av matvarer.


Blafre ugle matboks

Bruk ikke i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Mål: 1x 1x cm. En romslig matboks formet som en nydelig ugle. Et lite og et stort rom gjør dette matboksen med rom og plass til variasjon. Fyll det lille rommet med det lille ekstra.


Perfekt størrelse til en liten frokost, litt snacks på turen eller bare noen legoklosser for underholdning. Kan brukes som en liten matboks , til knappesamlingen. Slutt på lager Barneklær på nett - Babyshop. Velkommen til Babyshop.


Finn laveste nettpris her. Les tester og omtaler før du kjøper. Må ikke brukes i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Rengjøres med en fuktig klut. Meld deg inn i Norli-klubben.


Bli medlem i dag - helt gratis. Skip to the end of the images gallery. Søk etter blafre design sengetøy junior ugler på Kelkoo. Sammenlign tilbud på blafre design sengetøy junior ugler fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Gratis frakt fra 6kr.


Det finnes over 2uglearter i verden, men ingen er som denne, tør vi påstå. Vanlige ugler er rovdyr og jakter på natten. De knasker blant annet andre små dyr til middag. Det gjør selvfølgelig ikke BLAFRE -uglen, siden familiemedlemmene hos oss er unisone tilhengere av Hakkebakkeskogens ikke-spis-andre-dyr-prinsipp. Barnet vil elske å åpne matboksen med det søte motivet.


Med denne søte ugle -matboksen vil barnet alltid ha en god venn å ta med seg! Alle unike produkter designes og produsert i Norge BLAFRE ønsker å lage produkter som varer lenge. Plastboksene skal derfor vare i en hel liten evighet, og hvis de mot formodning skulle bli slitt i stykker, er det viktig at plasten leveres til resirkulering.


Blafre ugle matboks

Det er moro å spise maten sin når matboksen er formet som en sjarmerende ugle ! Elsker oppvaskmasin, designet og produksert i Norge, resirkulerbar og BPA-fri plas. Både søt og praktisk! D enne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter.


SUPERBARNA er en nettbutikk med kvalitetsklær til barnehagebarn og skolebarn. Vi øsnker å ha fokus på gode, holdbare og funksjonelle produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg