fredag 24. juli 2015

Drikkeglass

Se utvalget av vannglass, drikkeglass og cocktailglass for hotell og restaurant. Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Drikkeglass Viser produkter.

Unner du deg selv litt ekstra lekre vannglass kan selv frokosten bli en fest. Førpris 19- 14-Kähler hammershøi glass 33cl 4pk klar. Magnor alba fine line vann glass 30cl. Vi har drikkeglass og vannglass til hverdagen.


Dekk et sommerbord med fargerike glass, gule glass og glass med mønster. Dekk et vinterbord opp med klare glass eller blå glass. KitchenTime selger drikkeglass og vannglass fra kjente varemerker!

De populære drikkeglass med den ikoniske Norge-logoen er endelig tilbake! More drikkeglass , stk. Hos Bakeren og Kokken finner du drikkeglass til både festlige anledninger og alminnelige hverdager. Et drikkeglass passer i en hån har ikke hank som en kopp (som også kan inneholde varme drikker), men kan være utstyrt med stett. Dekk bordet med glass og mugger som passer til hjemmet og anledningen!


Gjør selskapet litt finere og kvelden litt hyggeligere ved å servere øl i fine ølglass eller vin i lekre vinglass. Her finner du glass som passer til alt- både til fest og til hverdags. Gode priser og rask levering!


Eller skal du kanskje invitere til storslagent selskap og trenger både vinglass, rødvinsglass, hvitvinsglass,. Det er ikke bare et spørsmål om estetikk og stil, men også om smak. Med en vakker mugge på bordet skaper du et funksjonelt og.


Glass til alle anledninger. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Sett gullkant på måltidet med veldesignede drikkeglass av høy kvalitet.


Alt fra det tradisjonelle ølglasset, glass som forvandles til hodeskaller og glass i forskjellige farger til litt frekkere shotteglass.

Et perfekt glass for kaffeselskap på plattingen, campingferien eller strandturen. Disse BPA-frie plastglassene fra Nordiska Plast passer bra til alle anledninger. Eller ville du virkelig finne på å servere en gammel årgangsvin i en plastkopp? Vil du komplettere med flere produkter i samme serie?


Tåler også varme drikker. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Eva Solos drikkeglass har mange bruksmuligheter. De er laget av varmebestandig, herdet glass, og kan brukes til både varme og kalde drikkevarer.


Finn tilbud på 4produkter fra Holmegaar Iittala, Rosendahl og mye mer. Nyt et glass ferskpresset juice, kaldt vann eller juice i dette stilige glasset fra Design Letters.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg