mandag 6. juli 2015

Koldtbord pynting

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. For å unngå stress på selve festdagen er det alltid lurt å gjøre unna mest mulig i forkant. Både innkjøp av drikke og matvarer, samt pynting av bord kan gjøres på forhånd. Jo mer du får gjort i forveien desto bedre.


Mesteparten av maten kan og bør lages dagen før selskapet. Det er så kjekt å få ønsker om hva dere vil jeg skal legge ut på bloggen. Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man pynter fatene. Derfor kommer jeg med noen veldig enkle tips, så kan jeg legge ut flere etter hvert som det passer slik.


Koldtbord pynting

For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster. Gjør unna handlingen av mat, brus og annen drikke dagen før så slipper du stress og faren for at varen du er ute etter er utsolgt.


Pynting av festbordet burde også skje dagen i forveien. Jeg og mine søsken ordnet i stand en overraskelsesfest med nær familie og litt venner, vi ble voksne og barn. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv.


Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Våre koldtbord er svært populære hos våre kunder. Den enkle serveringsformen passer perfekt for alle som ønsker å klargjøre alt på forhånd. Her følger noen av våre oppsett, det er selvfølgelig mulig å endre etter sitt eget ønske. Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd.


Lær hvordan du lager pynt til koldbor snitter o. Det mange kanskje gruer seg til, er forberedelsene som følger med et koldtbord. Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord.


Koldtbord pynting

Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. Ideer til koldtbord forslag til koldtbordet Her har du ideene du trenger til 17. Enkelt kan det også være. Deilige karbonader som passer perfekt til ditt koldtbord.


Varmmat som tillegg til koldtbord. Biff stroganoff eller viltgryte, halve porsjoner. Et mini- koldtbord er fristende og flott til enhver anledning, og det meste kan gjøres klart dagen før.


La deg inspirere til en hyggelig sammenkomst for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg