fredag 3. juli 2015

Hvit maling vegg

Hvit maling vegg

På utkikk etter vegg maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stol fra Lotta Agaton. Fargeeksperten tipser: Slik velger du riktig veggfarge!


Fargevalg kan by på hodebry for de fleste. Mange av oss har sikkert opplevd at det ikke ble helt slik vi hadde sett for oss. LADY VEGG HVIT -BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk.


Kjøp på nett eller i butikk. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.


Vegg - og takmaling er en vannbåren, helmatt enklere maling for maling av vegger og tak innendørs i f. Der anbefaler vi å male med Midun Renoveringsmaling. Et svensk kvalitetsprodukt. Vannbasert maling for tak og vegg innendørs, som har høy dekkevne. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet.


Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk. Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. Blandes i alle farger. Malingen passer til maling på vegger og tak av bl. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Den er ekstra god i rom som f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur.


Stikkord for dette flotte kombinasjonsproduktet er lav pris, flere bruksområder, kort tørketid og pent sluttresultat. MALING LADY VEGG HVIT L - Jotun MALING LADY VEGG A-BASE L - Jotun Gir vakre vegger og har god dekkevne. Meget gode påføringsegenskaper.


Hvit maling vegg

Er egnet for både listverk, dører, vinduer og møbler. Da bør de males med samme matte glansgrad som taket. Taket er vi veldig godt fornøyd med fargemessig, men veggene fremstår nesten som sitrongule ved siden av og kona er misfornøyd.


Er det slik at jeg kan kjøpe en annen farge i samme type maling og ta 2. Lett å påføre og tørker raskt. Lady Vegg er produsert slik at malingen spruter lite ved påføring. Passer ypperlig som mellom- og toppstrøk på underlag som f. Vi selger kun hvit maling på nett. Glansgraden er blank nok til vegg og matt nok til. SCALA PERFECT VEGG HVIT -BASE 10L Scala Perfect 10.


Hvit maling vegg

Slitesterk vanntynnbar silkematt akryl interiørmaling. Bruksområde: Mellom- og toppstrøk på vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel. Tilpasset Jotun blandesystem. Verktøy rengjøres med vann.


En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg