mandag 6. juli 2015

Impregnering textil

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Tekstil-impregneringen Textile Watershield fra Jotun, er en hurtigtørkende vannfri impregnering til tekstiler og kalesjer som gjør overflaten både vanntett og smussavvisende. Vask med Textile Cleaner.

Skyll godt med ferskvann og la tørke. Påfør et jevnt lag Textile Watershield på helt tørr tekstil og la tørke. Fargeløst impregneringsmiddel som gir kapell, sprayhoo puter, markiser og andre tekstiler en effektiv beskyttelse mot vann og muggflekker. Holder til rundt m².


Les også: Visste du at impregnering kan være farlig? Da vi kjørte samme øvelse på den behandlete hansken og utsatte den for vannstråler over hele plagget mens vi beveget hånden, gikk det bra til å begynne med. Men så kjente vi fuktigheten.


Vattenbaserad grundimpregnering som är idealisk för kläder och textil i till exempel bomull, polyester och polyamid. Används i tvättmaskin eller genom att blötlägga textilierna.

Läs mer om Imprenex Wash in. Ger en vatten-, olje- och smutsavvisande impregnering på alla material som tål kemtvätt. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Hempels Exterior Textile Protect er en fargeløs og vannavisende impregnering for utendørs beskyttelse av tekstiler.


Gir en fleksibel, vann- og smussavvisende overflate. For bruk til båttrekk, presenninger, kalesje og annet bomull- eller nylonmateriale. Spraymekanisme medfølger.


Har noen noe forslag til en god impregnering , noen har foreslått teltimprigneringen til forsvaret men anekdoter om dens brennbarhet, gjør den ikke særlig koselig å ha på klær i nærheten av turbålet. G-sport, men er ikke fornøyd). Ved bruk av Jotun Textile Watershield blir tekstilenes overflate skitt- og vannavisende, og de får dermed en lengre levetid. Til vask av tekstilene før impregnering anbefales Jotun Mildew Remower eller Textile Cleaner.


Må ikke komme i kontakt med plastvinduer eller brukes i direkte sollys. Vått vær er egentlig det verste sko og klær av skinn vet. En god impregnering skal beskytte skoene mot vann og smuss. Derfor måtte vi sjekke hvilken som er best. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Tekstil impregnering Det du trenger for å ta vare på klærne dine. Rask leveringstid og billig frakt hos Addnature.

Impregnering ATextile - Akkurat nå rabatt på Sledstore. Gratis bytte av størrelser. The document has moved here. Stor flaske, drøy i bruk Kan brukes på alle tekstiler som tåler vann, også impregnerte. Bleker ikke da den er ph-nøytral.


Använd rätt impregnering beroende på vad som ska skyddas. Det finns en mängd olika typer av impregnering och skydd på marknaden och det är viktigt att använda rätt typ anpassat för det material som ska behandlas. Gore-Tex är från början skyddat av en speciell typ av impregnering som är vattenavstötande.


Ofärgat impregneringsmedel som ger kapell, sprayhoo dynor, markiser och andra textilier ett effektivt skydd mot vatten och mögelfläckar. Räcker till ca m². Jakt og fiske: Mangelen på en dediket friluftsliv-kategori fikk meg til å poste her.


Jeg ser etter en VELDIG god tekstilimpregnering, (har prøvd sprayene man får på sportsbutikken, og de virker nesten motsatt av avartert).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg