tirsdag 7. juli 2015

Interiør rammer

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Rask og enkel handel på Ellos. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Dekorative rammer til bilder og plakater.

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Enten du elsker den botaniske trenden eller higer etter en klassisk-elegant estetikk, gir den vakre Holden rammen en tidløs stil til ditt hjem. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Hos Kid har vi alt du trenger av pynt og interiør til hjemmet.

Finn stilen som passer deg. Bestill pynt fra vår nettbutikk i dag! Sett bildene sammen til en collage på veggen, eller la de henge alene. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Interiør til hjemmet. Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Tenk over hvilke farger du ønsker å fremheve i bildet når du velger materiale og farge på rammen. En av Norges ledende leverandører innen interiør.


Bilder,møbler,lysestaker hos oss finner du det meste til hjemmet. Vi er en grossistbedrift. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere.


Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss.

Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Kjøp billige rammer på Desenio.


Metallskilt formet som et hjerte, med skrift: Man skal ikke plage andre man skal va. Vik Elektro (på Vetløyri ved R13). Vi leverer det meste innen hvitevarer, fjernsyn.


Rammer og interiør til postere og plakater. Mange størrelser i både rammer og passepartout.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg