tirsdag 14. juli 2015

Dekkende terrassebeis

Dekkende terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket.


Dekkende terrassebeis

Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Det er en alkydbasert vanntynnet spesialbeis for impregnert treverk. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk.


Du skal kunne se kvist og trestruktur gjennom beisen. Legger du på for tykt, vil du risikere at det flasser av etter vinteren eller regnvær fordi det ikke har trukket inn i treverket. TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger, og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.


Dekkende terrassebeis

Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år? Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Husk at terrassebeis er transparent, og skal ikke gi en dekkende overflate som ved vanlig maling. Da kan TREBITT-produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. De dekkende grå fargene er jeg godt kjent me men ikke så godt med beisfargene, så jeg studerte reseptene og brekknivåene nøye og vel på masse gråfarger, prøvde og testet og er mye klokere.


Nye farger fra Jotun! Nyheter til uterommet. Se den enorme forandringen da vi beiset det impregnerte treverket med tjærebrun terrassebeis ! Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Herregård Terrassebeis finnes både som oljebasert og vanntynnbar.


Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg