fredag 24. juli 2015

Veggplater stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Stue med rustikt gulv og smarte vegger.


Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplater til kjøkkenet.


Tips og inspirasjon til veggplater i alle fasonger.

Ferdige veggplater er et godt eksempel på slike enkle løsninger som vi har trykket til vårt bryst. Vi kjøper allerede mye veggplater , men det er helt tydelig at produsentene ser et enda større potensiale, for produktutvalget innen veggplater har det siste halve året økt dramatisk, sier Bjørg Owren, adm. Tapet er ikke til å komme utenom i trendbildet, og man ser stadig nye og innovative varianter for veggene. Har man en vegg som er uegnet for tapet, er ferdigtapetserte veggplater derfor et godt alternativ.


Walls4You-konseptet til Byggma består av tapetdesign på sponplater. De kan godt monteres rett på eksisterende vegg. De er centimeter brede, så de fleste vil kunne legge nytt panel på et rom i løpet av en kvel sier Mangseth. Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg og restaurering. Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi.


MDF-plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen. Med de slette veggplatene walls2paint er oppussingen gjort i en fei – helt uten gips, sparkel og tapetlim. Walls2paint er helt rene og jevne veggplater med en hvit overflate, som kan males eller tapetseres med en gang de er montert på veggen. Mål, kapp og skru platene på plass.


Vips, så har du fornyet rommet med nye slette vegger. For folk som har trøblete underlag og ikke tar seg tid eller råd til å pusse opp fra grunnen, kan det være en enkel løsning å slå på plater, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Ifi. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen.


I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning. Valget falt på Huntonit veggplater med hvitmalt panel, og på den måten fikk de både enkle og stilfulle vegger.

Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Vi rev ned den gamle stuedelen, helt inntil bjørkeveden, og la alt på nytt. Slik fikk vi både ny stue og nytt kjøkken, sier Wanderås fornøyd.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering. Forestia Walls4You er ferdigtapetserte veggplater. Med disse veggplatene trenger man ikke tenke på sparkling, pussing og tapetsering.


Det finnes et bredt utvalg dekorer å velge mellom. Klassisk og herskapelig. LYSEKIL veggplater beskytter veggene dine mot vann- og fettsprut.


Velg din favorittfarge eller mønster og bytt når du er klar for en ny stil på kjøkkenet. Velger du Arbor Panel ubehandlede veggplater i MDF, kan du skape akkurat de rommene du ønsker deg. Matte tomatrøde vegger med perlestaff eller blanke sjøgrønne vegger med V-fas. Mulighetene er uendelige, men resultatet blir det samme: Lekre vegger med tidløs design, som gir den ekte panelfølelsen og skaper helt nye rom du vil trives i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg