fredag 17. juli 2015

Jotun vinduskitt

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun vinduskitt

Kittet bør alltid overmales for å oppnå god. Dette er et ikke-herdende. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Vinduskitt 1kg Jotun. Naturfarget vinduskitt for vindusruter og større sprekker.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Jotun vinduskitt er et ikke herdende spesialkitt for vinduer som er formulert på kritt og vegetabilske oljer. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. JOTUN VINDUSKITT 1KG 5L.


Jotun vinduskitt

Informasjon om butikken. Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen. Pris kr 4Enhet PAT Kvantumsrabatt. Forrige bilde keyboard_arrow_right Neste bilde. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg Bygger´n Klubben Finansiering med.


Les tester og omtaler før du kjøper. Dessuten er det i grunnen veldig enkelt, bare hyggearbeid som kan taes på kjøkkenbordet (hvis vinduene kan plukkes ned). Ekstra slitbart kitt som er basert på vegetabiske oljer.


Det er et nytt produkt som fuglerne ikke spiser. Glipper mellom kitt og glass kan lage mye skade på kort tid – spesielt på vinduets bunnramme. Oftest må det gamle kittet fjernes, falser må grunnes og rutene kittes på nytt. Mindre sprekker kan også repareres enkelt ved å stryke på vinduskitt tynnet med terpentin.


Ikke noen krise, men likefullt greit å kunne unngå. Er det noen grunn til å bruke vinduskitt framfor akrylfuge ? Er det bare fordi det var kun vinduskitt som funka før i tiden ? Silikon er ikke egnet for overmaling og dermed også lite egnet som vinduskitt. Men acryl kan være mye mer plundrete å få av igjen hvis du påny må skifte glass.


Jotun vinduskitt

Logg inn for å se pris og lagerstatus. AVSNITT 7: Håndtering og lagring Rengjøringskluter, papirtørk og verneklær, som er forurenset av produktet kan selvantennes etter noen timer. VOKS REP VOKS TEAK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg