fredag 16. november 2018

Wikholm bergen

Anleggsgartnermester Wikholm AS. Vi tenker på fremtiden! Bærekraft og utdanning av nye anleggsgartnere har vi stort fokus på. Idag er Stein Wikholm. Bergens største anleggsgartner.

Lønningen lystgård og hageområde, hvor Wikholm har etablert en labyrint av barlind. Se hans roller (4) og relasjoner (5) i næringslivet - og hvilke bransjer Stein Wikholm er aktiv i. Det finnes mye mer å se for de som er interessert. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge.


Kjør selv ferie i hele Europa.

Masse av opphold med høy rabatt. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Stines. Stine har jobber oppført på profilen. Wikholm AS ble tildelt kontrakt Omlegging infrastruktur Fjøsangerveien (D29).


Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre. Kontrakten ble inngått 20. Veileder Hege Høivik Bye. OVERVEKT, VEKTSTIGMA OG SELVKONSEPT iii Forord Fra tidlig. Profesjonelle tjenester innen digital markedsføring, synlighet, tekst- og filmproduksjon.


Vis Rune Larsens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Rune har jobb oppført på profilen. Jeg har lest og godtar brukervilkårene.

Din profil er anonym og du bestemmer selv hvilke bedrifter som skal få se din CV. Både i forhold til bemanning og innkjøp av utstyr. Man blir litt oppgitt, sier Stein Wikholm.


Vi utfører anleggsgartnerarbeid for det offentlige så vel som for borettslag og private selskaper. Selskapet har stor ordrereserve og er stadig i vekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg