mandag 26. november 2018

Kahler vase medium

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gratis frakt og levering innen dager!


Kahler vase medium

Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Den populære Omaggio- vasen er designet av Stilleben for Kähler, og har blitt et stilikon og et samleobjekt for mange interiørelskere. Se beste pris på Kähler Omaggio vase 20cm.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Omaggio, Blå, Hvit, Lilla, Rosa,. Omaggio vase medium Den klassiske Omaggio- vasen kommer fra det danske varemerket Kähler og er designet av Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. Vasen er av keramikk av høy kvalitet og har et tidløst stripemønster som er et kjennemerke for Omaggio-serien.


Sammenlign priser på Kähler Omaggio Vase 200mm Vaser. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Hammershøi jul - Kähler. Det er dekorert av kunstneren Rikke. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Kahler vase medium

Omaggio glass vase medium A modern take on a real design classic! The Omaggio vase glass from Kähler was designed by the designer-duo Ditte Reckweg and Jelena Schou Nordentoft and is made of mouth-blown glass. Denne gangen med sølvstriper. Hver eneste elegante stripe på Omaggio- vasen er håndmalt, akkurat som for 1år siden, da hele Kähler-eventyret startet. Kahler Vase - Best pris i Norge!


Nyttig informasjon om Omaggio Vase sølv. Størrelse: x 1cm. Prishistorikk, statistikk og innsikt i Kähler Omaggio Vase 200mm.


Kahler vase medium

Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Vasen har en tidløs look som gjør den egnet til alle hjem, uansett innredning og størrelse. La to av dagens mest populære materialer, stålblå og keramikk, pynte opp hjemmet ditt i form av denne Omaggio- vasen med blåstriper.


Stripene er håndmalte, og det kan derfor forekomme variasjon på stripene. Dette er en del av produktets uttrykk. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg