torsdag 1. november 2018

Mørke kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Hvis du vil at kjøkkenet ditt skal virke hyggelig, er mørke skapdører et helt riktig valg.


Mørke nyanser skaper en varm stemning. En ekstra fordel ved et kjøkken i mørkt treutseende er at skapdørene er svært robuste. Det er også mulighet for å legge til speil eller bruke andre pastellfarger for å skape en kombinasjon av farger på kjøkkenet , med dominans av mørke farger, som både er visuelt attraktive og originale når det gjelder stil.


Utgangspunktet var en mørk leilighet med en oppstykket planløsning, og hvor det var helt lukket mellom kjøkken og stue.

I tillegg var hallen uforholdsmessig stor, kjøkkenet for trangt og oppbevaringsplassen for liten. Beboerne ønsket et mer åpent hjem, og interiørarkitekt Cecilie Claussen ga dem det. LES OGSÅ: steg til et mer personlig kjøkken.


Her er det i tillegg brukt mye lyst tre i innredningen, slik at rommet ikke blir for mørkt. Siena kjøkkeninnredning fra JKE design. Klassisk, stilrent og funksjonelt, som mange vi ha det.


Lekkert kjøkken , legg merke til de lysegrønne skapene. Det mørke kjøkken vil nok passe fint om du ellers har lyse farger i leiligheten. Etter tegningene å tyde er det åpen løsning mot stue, og da vil et mørkt kjøkken bli et fint blikkfang i det store allrommet.


Går du for et mørkt kjøkken , behøver du ikke å velge en mørk benkeplate, da det ofte er her det blir mest møkk og flekker. Mørk design med wow-effekt. Oppdag hvorfor vi elsker de mørke.


Sosekjøtt, eller kjøtt i mørke , er en kraftig og smakfull gryte lagd av bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær. Nå finner du mange lekre og moderne kjøkken på markedet som kan heve inntrykket til et sofistikert nivå.


Ettersom kjøkkenet har blitt en sosial arena, blir vi stadig mer opptatt av hvordan det ser ut også.

Det hotteste på kjøkkenfronten nå er å velge mørke farger eller kontraster mellom lyst og mørkt. Et kjøkken i sort, hvor også hele baksiden er i samme sorte farge, kan umiddelbart virke dystert, men det er langt ifra tilfelle. Ta en titt på dette kjøkkenet , og det vil sannsynligvis gi deg lyst til å slå deg ned og ta inn den hyggelige stemningen. Den mørke fargen assosieres med eksklusivitet som forsterkes med de nye Fold grepene. Kjøkken , gang og barnerom – Kjøkken og gang er slitasjerom, og der anbefaler vi en blankere maling - uansett hvilken farge du skal male med.


De vaskbare malingene er så robuste at du kan bruke dem på et restaurantkjøkken uten problem. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Jeg er nærmest besatt av veggene.


Den opprinnelige planen var å holde det litt lyst og lett, men så foreslo Laura – stylisten, altså – den dypbrune fargen til kjøkkenet , og den ideen var så vill at jeg nærmest bare måtte si ja, ler Mette. Se den lekre grønnfargen vinneren av Norges vakreste hjem maler stuen sin i. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg