tirsdag 6. november 2018

Retro interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Finn laveste nettpris her. Når du handler på retro.


Amerikanske Diner møbler og retro interiør.

Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse!


Kjenner jeg liker veldig godt uttrykket som spiseplassen har fått nå - litt duse farger, men samtidig litt røft med linoleumen og stolene med stålrør! I det store og det hele vil noen kanskje si at interiør er en smule overfladisk, og dumt å bruke penger og tid på. Denne stilen tok verden med storm i midten av forrige århundre,.

Det er fint å blande teakmøbler inn i et mer moderne interiør. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Retro Interiør 6 og 80-tallet. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe.


Vi er forhandler av danske VIPP. Direkte gjenbruk av tidstypiske produkter suppleres gjerne med en grønn tanke. Klassiske og tidløse design med sjel og historie, som er mer populære enn noen gang. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Vi hos glassoginterior.


Besøk vår nettbutikk idag! Møbler og interiør , Oslo, Torget. Gå til søk Gå til resultat. Danske retro -reklameplakater minutter siden. Se hvor du finner produktene.


Her kan du i finne nye og brukte retro interiør fra 70-tallet og andre tidsperioder til salgs på auksjon og til fast pris. Gjør din handel på Norges Største. Hjemme hos Rocka møter retro og kule farger.


Bli med inn i et hjem fylt av lekne løsninger!

Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


På utkikk etter møbler som ingen andre har? Sjekk ut våre unike, vintage møbler fra India hvor intet møbel er make. Kanskje har du de store møblene på plass - sofa, spisebord og vitrineskap - men mangler noen stoler, et par hyller og et lite sidebord? Da har du kommet til riktig plass!


Vi tilbyr kvalitetsmøbler fra kjente merker som Normann Copenhagen, Hay og Vipp, og vi er helt sikre på at du finner noe som passer akkurat DITT interiør. Vi sælger alt fra keramik, industriel design, interiør og smukke unikke vintage fund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg