mandag 5. november 2018

Speil 140

Speil 140

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Speil 140

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen.


Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Speil og speilskap Filtrer blant våre speil og speilskap, og finn et speil som matcher ditt servantskap både når det gjelder design og størrelse. Velg en modell for å endre utførelse og legge til tilvalg som matcher din stil.


Speil 140

TOUCH 1er speilet for deg som ønsker et virkelig stilig speil som utstråler både design og kvalitet. Still inn akkurat den lystypen du trenger for øyeblikket. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt.


Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Møbelskapet i foliert MDF, har en slett høyglanset overflate.


Speil 140

Baderomsinnredning - Bad - MegaFlis. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


DK Intro Signum Skapa. Cedar er et edgy og antikt inspirert speil med stramme linjer. Designet er geometrisk og unikt- Cedar blir fort blikkfanget i rommet. Rammen er laget av sort MDF som gir speielt et stramt preg. Plasser speilet i gangen, stuen eller på soverommet.


Speil og speilskap som passer ditt bad. Velg mellom å sette speilet på gulvet eller henge det på veggen. Vi har stort utvalg av speil til badet, har du et lite baderom kan det være lurt å investere i et speilskap med oppbevaring bak speilet. Innebygget LED-lys som bevegelses-sensor. Gir bra lys utover i rommet.


Vi har resultater for Speil 1til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys. LED-lyset rundt kan justeres både i styrke og varme.


Speil og andre blanke overflater får badet til å virke større og lysere. Har du et lite ba kan et større speil , eller eventuelt flere speil , gjøre en markant forskjell. Du kan også utnytte veggplassen med et speilskap og få praktisk oppbevaringsplass – et opplagt supplement til våre baderomsmøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg