tirsdag 13. november 2018

Male kjellergulv

Male kjellergulv

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Reserver ditt Hotell i Male online. En epoxy er det desidert mest holdbare produktet man kan påføre et betonggulv som skal males.


Sigural er det mest brukte produktet på markedet i dag. Når man skal male et betonggulv med en 2K maling er grunnarbeid alfa-omega eller så kan man bare glemme å male det. Men man kan like gjerne male veggene med rulle. Om veggene trenger mer enn ett strøk med maling kommer an på hvor mye av betongen som er kommet til syne før en begynner å male , og ikke minst malingens dekkevne. Er mye av betongen kommet fram er det stor sannsynlighet for at du trenger mer enn ett strøk.


Det er flere trinn for å male et kjelleretasjen for å sikre god dekning og holdbarhet. Noen huseiere har også malt betong kjellergulv med god suksess. Det gamle golvet er vinylfliser, men de har blitt sprø og begynt å sprekke. Så det er sikkert ikke fornuftig å reparere det og så male oppå flisene. Det enkleste tror jeg er å fjerne flisene og så male gulvet.


Dersom du har fuktproblemer i kjelleretasjen, er ofte det beste du kan gjøre å legge ny drenering. Svært forenklet betyr det at du må grave opp rundt. På kjellergulv anbefales diffusjonsåpne malinger, det vil si malinger som puster og ikke stenger eventuell fukt inne i betongen. Du kan bruke en vanntynnbar akrylmaling eller en vanntynnbar epoxymaling.


Forskjellene på de to malingstypene er styrken, elastisiteten, slitasjen, og så videre. Hva du velger kommer mye an på bruken av rommet. For cirka 2kroner per kvadratmeter kan du komme den skjoldete og avskallede kjellerveggen til livs. Fukten kan bremses med en spesialpuss, som du koster på veggen. Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år.


Male kjellergulv

De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert.


En annen årsak er lekkasjer fra utsiden som opptrer i svake punkter i veggen, som i overgangen mellom yttervegg og kjellergulv eller sprekker i murveggen. Tiltak mot fukt i kjelleren: Ventilasjon Det første du bør gjøre er å undersøke ventilasjonsforholdene, spesielt om du har mistanke om at fukten skyldes kondens. Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte. Vi har produktet som passer ditt.


Male kjellergulv

Beskrivelse og egenskaper. Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv , vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett.


FuktStopp er også et fint tilleggsprodukt før du skal male ny betong for eksempel i kjeller eller garasje. Er det fukt inne i betongen, vil malingen flasse av etter kort tid. Den nye fuktsperren stopper dette, forklarer Larsen.


I disse dager tar mange terrassen i bruk. YouGov har gjort for. Pigge opp kjellergulv Å pigge opp et kjellergulv , kan enten oppleves som tungt og tidkrevende eller lett og raskt! Alt avhenger av verktøy du bruker!


Selve jobben med å pigge opp gulvet er ikke nødvendigvis den tøffeste jobben. Kjellergulv er ofte lagt på husets grunnplate som igjen ligger direkte på bakken. Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt. For å hindre at fukten fra bakken trenger gjennom gulvet trengs en beskyttelse på grunnplaten.


I eldre hus er dette ofte ikke tilstrekkelig bra nok. Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Kjellergulv : Det kan være aktuelt å bygge opp eller senke gulv når det skal legges nytt gulv i kjeller.


Lavtbyggende gulv Skulle det ikke være mulig å bygge opp gulvet med nok tykkelse, er det mulig enten å legge flytende gulv på fuktsperre uten isolasjon eller å legge et damåpent belegg direkte på eksisterende betonggulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg