tirsdag 7. november 2017

Bokstav klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Bokstaver til organisering av skap, permer etc. Bruk klistremerker med riktig bokstav til merking av postkasse m.

Bildekor, klistremerker Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt. Tall og bokstaver for organisering og merking av skap, permer og mye annet. Inneholder bokstaver og tall i ulike størrelser. Ark med store bokstaver A til Z og tegn, klistremerker.


FolieXperten produserer alle typer av klistremerker : logo, klistremerker til bil, klistremerker til vegg, klistremerker bokstaver for å bruke innendør og utendør. Enten dine klistremerker skal være konturskårede eller firkantede, avtagbare eller med permanent lim, til ute eller innebruk har vi løsningen for deg. Det kan også være du trenger bokstaver eller en logo som er som er direkte skåret ut av gjennomfarget folie.


I så fall er det nok figurskåret folie du ser etter. Sist men ikke minst har vi også Wall Stickers som er folie som er velegnet til å klistre på veggen og er mer matt i overflaten.

Hva kan standard- klistremerker med trykk tåle? PROFF Hos oss handler du med en ekte skiltmaker med lang erfaring og stor kunnskap om faget. Vi vet hva vi holder på med! SERVICE Vi tar service og kundebehandling. Da er våre postkassestickers et opplagt.


Lag egne klistremerker , etiketter og stickers! Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Andre steder blir wallstickers også solgt i mange andre materialer, som for eksempel akryl-lim, som er det materialet som de fleste klistremerker blir produsert av.


Grunnen til at folie er det absolutt beste materialet til wallstickers skyldes utelukkende kvaliteten, og at det egner seg bedre til formålet enn noe annet materiale. Forskjellige størrelser og fasonger, fra små prikker og blomster til større firkanter og sirkler. Halvblanke, av papir. System Expo forlenger på meter med 1lys. Kan brukes både inne.


Pakke med klistremerker. Nydelige bokstaver , på bildene er det en del overflødig sort mellom bokstavene som ikke hører med til selve bokstaven. Høyden på bokstavene er mm. Du vil dermed unngå hvit firkantet ramme rundt bokstavene.


Når du bestiller folietekst på dinfolie.

Underlaget vil være synlig der det ikke er bokstaver. Våre folietekster leveres med såkalt applikasjonstape, slik at det er enkelt for deg å montere når du mottar folien. Legg i handlekurv UTSOLGT.


Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart. Etikettene kan også produseres i kvaliteter som polyester, aluminiumsfolie, silke og metallisert papir. Klistremerker kan produseres og leveres på mange forskjellige måter.


Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg