tirsdag 27. november 2018

Selvvannende urtepotte

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Holder urtene friske i tre uker. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette. Med selvvannende potter trenger du ikke være redd for at dine krydderplanter og blomster skal tørke ut hvis du reiser bort eller bare glemmer å vanne dem.

En sinnrik konstruksjon gir jevn vanntilførsel i lang ti og det eneste du må gjøre, er å fylle på vannbeholderen nå og da. Dyrk din egen urtehage på kjøkkenet og la den passe seg selv. Herb organiser gir optimale vekstbetingelser for krydderurtene. Dette godkjenner du ved å benytte deg av willabgarden.


Gratis frakt over 5kr. En organisk design som med pottens selvvannende system gir optimale vekstbetingelser for krydderurter og blomster. Nylonveker i bunnen av den øverste potten og en vannbeholder i den nederste potten gjør at planten selv kan suge til seg riktig mengde vann.


Selvvannende og dekorative potter i matt steintøy og med skinnsnor til oppheng. Den selvvannende urtepotten, er et veldig funksjonelt verktøy for at urtene dine skal holde seg friske og sterke over lenger tid.

Det lille hullet på sIden gjør det enkelt å fylle vann, og vannet blir absorbert opp i lapper på innsiden av potten, derfor trenger man ikke å være bekymret for overvanning. Lekker og selvvannende urtepotte ! Smart urtepotte med integrert underskål hvor innlagte baner i urtepotten suger opp vann og sørger for den rette fuktbalansen i jorden. Rillen i pottens side gjør det enkelt å holde øye med og å etterfylle vann ved behov. Den ultimate potte for terrassedyrking av tomater, erter, paprika, chili og mer. Gir nok jor støtte og vann for at de skal vokse og trives.


Så lenge det er vann i glassbeholderen og den medfølgende nylonveken henger ned i vannet, klarer planten seg stort sett selv. Eva Solo selvvannende urtepotte egner seg perfekt til f. Planten plasseres i keramikkpotten som så settes i glassbeholderen. Perfekt for å holde dine friske urter levende. Urtepotte SALG på nett! Gjør det litt enklere for de som liker å ha ferske urter på kjøkkenbenken.


Bare fyll opp tanken gjennom et hull på siden, så trekker planten vann etter behov, man trenger da ikke å være bekymret for overvanning. Passer potter opp til 5cm i diameter, både runde og. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Denne evolusjonerende dingsen tilbyr kjøkkenet en helt ny opplevelse.

Eva selvvannende urtepotte gir urtene de beste vekstvilkårene. Potten er laget av frostet glass, keramikk og plast. En nylonveke er tilstede for å holde plantene hydrert ved å trekke opp vann fra potteholderen. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Planten får optimale vekstbetingelser ved hjelp av en nylonveke i bunnen av potten, hvor planten da selv suger opp den mengde vann den trenger for å holde seg frisk og grønn. Fremstilt i frostet glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg