fredag 9. november 2018

Jotun lady tak 02

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


LADY Perfection Takmaling. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Kjøp på nett eller i butikk.


Egenskaper: Lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og gir et perfekt, skjoldfritt sluttresultat. Bruksområde: Under- og dekkstrøk i slette tak , som f. Nå kan du male innendørs med god samvittighet - uten å bekymre deg for å sjenere verken andre eller deg selv Helsevennlig maling - eneste anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt.


Jotun lady tak 02

Les tester og omtaler før du kjøper. Maling med suveren dekkevne. Hvis du maler rett på et blankt tak med risikerer du å ikke få god nok vedheft, og du kan oppleve at malingen flasser. Hvis du har slipt over hele taket med 1sandpapir slik at taket har blitt matt, kan du med sikkerhet male det med Lady. Gir skjoldfritt resultat.


Hvis du vil være 1 sikker maler du et strøk med heftgrunn v først. Skal du male tak er det viktig med riktig maling – og vi er her for å hjelpe deg. Enkel å påføre - uten. Brukes som toppstrøk i slette tak , f. Sens Tak gir et fint, jevnt resultat.


Jotun lady tak 02

Til paneltak brukes det Sens eller 30. DAYDREAM er en dempet plommefarge som det er lett å forelske seg i. Den er en anelse luksuriøs, usedvanlig vakker og helt perfekt i rom hvor hvile og gode samtaler står i fokus. Nettlager Selges ikke fra nettlager. SCALA PERFECT TAK HVIT-BASE 3L. Anbefaler ikke å bytte til 07.


SENS TAK HVIT 3L, JOTUN. Det vil ikke ha noen betydning for heften iforhold til 02. Lady Perfection takfärg ger en slät och jämn yta enkelt utan spill och stänk. Med Perfection så behöver du inte längre anlita en yrkesmålare för att få ett snyggt resultat. Färgen används som mellan- och slutstrykning i släta tak på underlag som till exempel byggskivor, puts, betong, väv och sandspackel.


Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Lady Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima. Børge: Jotaproff og Lady våtrom er så og si samme produktet. Forskjellen er at Jotaproff er reservert for firmaer. Så den får de av oss ikke tak i som privatpersoner. Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan males.


Har gode armerende egenskaper og kan benyttes både på vegg og i tak. Se hvordan du ved hjelp av litt maling, enkelt kan fornye og vedlikeholde hjemmet ditt, ute og inne. Vi hjelper deg også å velge farger som passer til ditt h.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg