torsdag 8. november 2018

Hvordan male kjøkkenfronter

Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Male kjøkkenfronter.


Hva med å male kjøkkeninnredningen? For ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte det ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ.

Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter ? Og er det flere måter å gjøre det på? Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Ikke mal over hull fra håndtak eller hengsler med en nydyppet pensel, så unngår du å male dem helt igjen.


Maling som siger inn i hullene kan dyttes inn med en run spiss gjenstan f. Kjøkkenfronter kan være en billig måte å friske opp kjøkkenet ditt på. Her på disse sidene viser vi deg hvordan du kan bygge dine egne kjøkkenfronter , eller gi dem du allerede har et nytt utseende.

Jeg skal male kjøkkeninnredning da den var veldig slitt. Kjøkkenet vårt er ikke særlig gammelt, og det er pent laget. Men vi har lyst til å skifte farge, benkeplate og grep. LØSNING: Det er gode muligheter til å få flotte resultater av dette, hvis du maler frontene med en rull.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte. Det å male kjøkkenfrontene er egentlig en relativt enkel oppgave.


Alt du trenger å gjøre er å pusse dem slik at maling vil få tak, vaske rent, male heftgrunn, og til slutt male et par strøk i fargen du vil ha. Som alltid er det imidlertid fallgruver som bør unngås om du ønsker best mulig resultat. Da ønsker du som regel et skikkelig skarpt skille mellom fargene, og hvordan du bruker teipen har ekstra mye å si. Når du skal velge maskeringstape, kan det være lurt å styre unna de billigste alternativene. Det finnes ulike typer teip til ulike typer underlag.


Velg en som er beregnet for det underlaget du skal male. Det er lov å bli mett av furu, særlig hvis du har bodd i et hus med vegger av gulnet, mørk trepanel i tretti år.

Det er smart å male kantene først med en smal pensel for å komme til på alle stedene. Bruk en liten rulle til å male frontene på kjøkkenskapene eller skuffene. Helt til slutt maler du flatene med en etterstryker for å få en helt gjevn overfalte. Merk at alle frontene skal males med to strøk for å dekket overfaltene helt.


Hadde verdivurdering på leilighet og spurte megler om han hadde noen relativt billige tips til hvordan jeg kunne få leiligheta til å se mer fresh ut før et eventuelt salg. Han foreslo å male frontene på kjøkkenet og bytte benkeplate. Noen som har erfaring med dette? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Vi kan tilby en rekke kjøkkenfronter av mange materialer med ulike design og funksjon. Mange av de malte kjøkkenfrontene våre finnes i følgende farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg