onsdag 21. november 2018

Interiør galleriet

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. I tillegg har vi møbler, belysning og hjelper deg meg interiørveiledning.


Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

I tillegg til dette har vi Bjørn Wiinblads design på porselen, glass, keramikk, plakater etc. Velkommen til nattåpent på Galleriet den 31. Hos oss får du møbler fra bl. Vi gleder oss til høstens nattåpent i hele sentrum. Veldig fornøyd med klokken min fra lene bjerre.


Sabrura har åpent mandag til lørdag: – Søndag: – 23. I dag åpner Soria Moria ny butikk i 6. Perfekte vertinnegaver har de også… Litt møbler får de også, så er du på jakt etter noe mer spesielt – ta turen innom.

Vi ønsker dere alle en fantastisk påske, og håper at solen skinner resten av ferien også. Bildet kommer fra Kremmerhuset, og nå har de forresten på endel påskepynt! På Galleriet har vi åpent frem til kl. Fra vår nettbutikk Jcinterior. På årets møbelmesse i Stockholm så vi en klar tendens i bruken av tekstiler med mye struktur, duse natur farger som går ton i ton, og kontinentale trender som kommer nærmere og nærmere.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Interiør-Galleriet AS. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Reviews Very, very good! Galleriet representerer en rekke kunsthåndverkere, billedkunstnere og smykkekunstnere. Vi har separatutstillinger gjennom hele året i galleriets 2. I sommerhalvåret har vi skulptur – og keramikkutstillinger i Drivhuset i gallerihagen.


Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Våre møbelleverandører er bl. Turri og Fabian, Italia og Varo Valenti, Spania.

Vi har Gianni Versace Home Signature, porselen fra den verdenskjente tyske porselensfabrikken Rosenthal- og Heren som ligger i Ungarn. Vi fører noen av verdens ledende leverandører innen porselen og krystall. Navn som ROSENTHAL, HEREN LLADRÓ, BACCARAT, LALIQUE, WATERFOR ORREFORS. Stål fra GEORG JENSEN, ALESSI og SAMBONET. Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg