onsdag 7. november 2018

Rammer 10x10

Rammer 10x10

Fraktfritt over 3kr. En flott ramme gjør mye for både bildet og innramming. Perfekt til Instagram-bilder! I denne kategorier finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 10xcm. Disse rammene passer utmerket for deg som vil skape en personlig fotovekk, for eksempel, eller som vil ha et koselig familiebilde på skrivebordet i kontoret.


Har du små kvadratiske minibilleder, der mangler flotte rammer ? Bliver det en stilren og klassisk ramme uden brede lister? AKRYL RAMME 10XAkryl. Denne varen er ikke på lager for øyeblikket.


Beskrivelse Teknisk info Andre kjøpte ogs. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Trerammer med glass, bred kant og støttefot.


Rammer 10x10

Innhold: forskjellige størrelser a stk. Leveres i displayboks av tre. Dekorative rammer til bilder og plakater. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


Rammer 10x10

I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Fotorammen er med smal sort kant. Ramme Rock Hvit 10xVarenr. Fin hvit ramme som passer i alle miljøer.


De vakreste ting fra Lene Bjerre kan du kjøpe her hos oss, både i nettbutikk og i butikken i Alta sentrum! Se vårt store utvalg av flotte interiørvarer. Gi broderiene dine en ekstra touch med rammer fra oss.


Rammer 10x10

Pris kr 7Kvantumsrabatt. Bestill rammer online hos oss på margaretha. Vi har et utall farger og former i vårt store utvalg. Braun AIO Android. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby.


Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg