mandag 26. november 2018

Jotun jade

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Produkttype: Textures.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En av de aller beste blågrønne nyansene fra Jotun ! Den har blitt utrolig populær, og slett ikke uten grunn. Dette er en dempet og behagelig grønnaktig tone. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Elisabeth Helgesen Skogseth ‎ til Jotun LADY 7. Store fargeprøver, i Astørrelse, får du i Jotun Fargesenter Inne. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her.


Vakre turkise og blågrønne farger finner du her. Ville bare si at jade fra jotun og jade fra infra er to helt forskjellige farger. Den fra infra valgte vi og den er heelt annerledes enn fargekartet. Hvilke farger er nå populært å ha i stuen, og hvilken farge kunne denne jade fargen passe sammen med foruten hvitt?


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Jotun jade

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Perfekt støvet og diskret, ifølge produsenten.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Du finner enda flere bilder i fargekartet som snart er i butikk, og etter hvert på Jotun LADYS hjemmeside. TRAVEL IN STYLE En reise inn i det glamorøse og eventyrlige.


Sensuelle, dype farger som kler fløyel, mørkt tre og gylne kontraster. Og hun hadde rett for et halvt års tid siden, da hun fortalte oss om de kommende trendene. Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlig i Jotun , ser trendene lenge før de fleste.


Hun mente vi kom til å elske mint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg