fredag 8. februar 2019

Kule tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Elitis tapet er synonymt med moderne og utrolig kule tapeter.

Elitis er spesialister på overflater og struktur og de går ofte utenom normale tapetfabrikker for å få produsert sine tapeter. Mange av deres tapeter er produsert i slitesterk vinyl som tåler en ekstra påkjenning og egner seg derfor godt på bad og på kjøkken. En enkelt vegg med en kul tapet kan skape en helt ny stemning og nye dimensjoner i rommet. Det handler ikke bare om design, men i høy grad også om å skape en spesiell følelse og atmosfære. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Du finner også mange flotte ensfargede med fine strukturer i, og en veldig kul og naturtro mursteins tapet. Tapeter med unik design er en populær kategori med tapeter for alle slags rom og miljøer.

Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Tapeter og trender kule tapeter til barnerommet Det blir stadig mer populært å dekorere barnas rom med tapet , skal vi tro leverandørene. Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen.


Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge. Det skal ikke se ut som et museum. De ny tapetene klarer balansen og understreker alt fra velstelt hipster til urban miljøentusiast. Har du rommet, har vi tapetet ! Kul retro kan også være småmønstret.


Vi har flere kataloger med tidsriktige tapeter i våre butikker. Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det. Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger.


Mulighetene for tenåringen er uendelige. Tapet Play i lettoppsatt non-woven med fargesterke og lekne mønstre. Alle våre tapeter er FSC-sertifisert og produsert i EU. Når det gjelder etterspørsel så ser vi at nordmenn elsker å pusse opp, og det blir mer og mer populært å dekorere barnas rom med tapet , forteller Anita Overå Hansen i Storeys. Og nå er det ikke lenger slik at du trenger å tapetsere med kun én tapet på hele rommet og heller ikke kun én tapet på en og samme vegg.


Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.

Og – ingenting er umulig! Kule tapeter med levende motiver, sterke farger og grafiske mønstre gjør seg fint i alle rom i hjemmet. Bruk et eget bilde eller velg et motiv fra vårt brede sortiment. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp.


Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen! Uansett om du velger én eller flere vegger med kalkfinish er tapet det enkleste, raskeste og tryggeste valget. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.


Med kalktapet fra Borge får du enkelt kule kalkvegger i hvilket som helst rom. Slik gir du tenåringsrommet et kult interiør. TAPET : Velger man å bruke tapet på veggene er det enkelt å bytte når man ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg