tirsdag 6. november 2018

Hvitt bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Start Pusse opp badet Finn din stil Bad i sort og hvitt.

Alt har minst to sider, og uten motpoler ville livet vært fattig. Sort og hvitt er aldri feil. Lenge leve det hvite baderommet!


Selv om det har blitt mer vanlig med farger innen baderomsinspirasjon de siste årene, så bruker mange hvitt som basis når de innreder sitt nye bad. Her har vi samlet et par hvite baderom som du kan la deg inspirere av. Se reportasjen vår om baderom med begrenset plass. Den mønstrede gulvflisen heter Arte Grey og er 25cm x25cm stor. Denne flisen er fantastisk!


Den er enklere å legge enn en betongflis.

Når vi blir flere i familien, vokser også behovet for plass. Mønstret er likt mange av de populære betong flisene men dette er en helt vanlig flis. Se hvordan du kan optimere plassen på best mulig måte!


Ingen gule, røde eller blå undertoner her. Det finnes mange hvitnyanser, så husk også å ta hensyn til evt. Planlegger du å bygge nytt eller gjennomføre en stilfull oppussing og ønsker en harmonisk balanse av kontrastene?


Velg to farger og skap et bad i svart- hvitt. En innredning i klokkeren stil passer til rene omgivelser. Den sjarmerende spenningen mellom presise linjer og mykt avrundede former understreker fargepolariteten. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør hvitt bad i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien bad.


Det er sant at innredningen svart og hvitt bad er litt lite risikabelt, men når det lykkes, blir stykket mystisk, glamorøst, ekstravagant og aldri kjedelig. Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet, trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe. Da var dette stedet bare berg under huset.


Men så har villaeierne gravd ut og fått ny kjeller. Svart og hvitt bad anses å være forfancy og kul. Derfor denne fargen er brukt, ofte, kjennere bare klassikere. Resten foretrekker enten sterke farger eller myke pasteller.


Det er en annen mening, hvorfor badeti svart og hvitt er det ikke særlig populært.

Det antas at kombinasjonen av disse fargene er egnet bare sterke personlighet. Globo Fortyhvitt toalettsete med myktstengende Soft-Close funksjon. Globo Ceramica - italienske servanter og toalett. Ceramica Globo er en high-end produsent av servanter og toaletter fra Italia, landet som ofte definerer baderomstrender og design. Vi fører et utvalgt sortiment av.


Klikk på bildene for å fortstørre. Hvitt og stilrent baderom. Det første steget til nytt bad er gjennom en gratis og uforpliktende befaring. VikingBad dusjkabinett Lima 90x90x2Buet dusjkabinett med hjørneinngang, integrert dusjtermostat og dusjsett med såpekopp montert i hjørne.


Ved å sammensette overflater, farger og grep, kan du skreddersy ditt bad etter din personlige smak og ditt hjem. Skal det være ensfarget, blankt eller matt, i tre eller annet naturmateriale? Finn din egen stil i vårt store utvalg av farger, materialer og design.


Alle våre farger kan kombineres i det uendelige. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Bad Baderomsfliser Før eierne satte i verk arbeidet med å pusse opp badet i huset nær Brynseng i Oslo, bestemte de seg på forhånd å satse på få hovedfarger, i sort og hvitt og stål.


VI ER HER FOR Å HJELPE. Mandag - fredag: - 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg