onsdag 14. november 2018

Menu såpedispenser

Alt for hotellbadet - matter, håndtørkere og hygieneprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Bestellen Sie jetzt online!


Menu såpedispenser

We have the looks that will get you. Norm Bath, designet av Norm Architects. Beholderen er lagd i rustfritt stål og er dermed svært velegnet til sitt formål, da beholderen vil holde seg ren og pen på grunn av materialene sine. I denne baderomsserien får du også en toalettbørste, pedalbøtte og annet toalett-tilbehør.


Dere kolleksjon besterår vakre gjenstander for daglig bruk, enten det er et uunnværlig redskap til kjøkkenet, en smart flytende hylle eller en vakker vase som passer inn i ditt hjem. Velg mellom en stilfull hvit eller moderne svart utgave og kombiner såpedispensern med de andre baderomsartiklene i serien. En pen og moderne såpedispenser som er enkel å rengjøre og fylle på nytt. Materiale: Rustfritt stål, pulverlakkert stål og plastikk.


Menu såpedispenser

Utsiden består av svartlakkert stål som gir et edelt inntrykk. Den overdimensjonerte pumpeknappen laget av rustfritt stål, gjør den enkel å bruke og gir en god dose av den foretrukne mengden såpe. Menu såpedispenser sort. Designet av Norm Architects. Pumpen er lett å rengjøre og helle på ny såpe.


Tar 3ml flytende såpe. Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem! Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Individiuelle Beratung und Angebote!


Menu såpedispenser

Produktet ble lagt i handlekurven. Quooker den kokende vannkran gir deg 1grader kokende vann på sekund. En Quooker er en trygg, tidsbesparende og funksjonell del av det moderne kjøkken. Praktisk oppvaskbørste med såpedispenser og ergonomisk håndtak for en enklere oppvask. LIVING Flat Circle krok, sort 24NOK.


Passer perfekt sammen med resten av serien som. Interiør og oppbevaring for ditt bad. Eller hva med et lekkert duftlys fra danske Skandinavisk som gir spa ølelsen på badet.


Menu såpedispenser

Se vårt store utvalg til ditt bad rett under og bestill i dag. Endelig en såpepumpe som både ser fin og virker! Pulverlakkert stål, men innmat i hard plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg