tirsdag 13. november 2018

Speil gull

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil.

Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment.


Se lagerbeholdning i butikk Kampanjen er gyldig til og med: 14. Speil MARSTAL Øgull. Legg i kurv Legg i kurv. Stilig og dekorativt speil med glittereffekt på rammen.


Hos Carl Royal finner du møbler som er litt annerledes og som på mange områder skiller seg ut fra andre Norske butikker.

Kommoder, interiør, design, kunst, antikke møbler og Redesign by Carl Royal. Denne veggdekoren med speil er jo bare helt rå! Fine detaljer med gull og små runde speil som gir et lekent og kult uttrykk. Rask levering og personlig service er våre slagord.


Her finner du vårt brede utvalg av gullfargede spesialtilpassede speil. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Bruk speil som innredningsdetalj. Handle trygt på jotex. Alle Messing Sort Klar Sølv Gull. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss!


Rundt speil med ramme i messing fra Nordal. Et stilfullt elegant speil med luksuriøs gull. Baroque er et speil som tar oss tilbake i tid med sin elegante og dekorative utforming.

Vi anbefaler å kombinere speilet med møbler og interiørartikler med et moderne preg. Denne kombinasjonen vil skape et iøynefallende og tidløst interiør. Lekkert speil i gull fra Trend Design.


Et vakkert blikkfang! Størrelse: x 1cm. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Våre gull - og sølvspeil kjøpes ofte sammen med lignende rammer. Kombinasjonen blir en fin og helhetlig vegg.


Ettersom du kan målbestille både speil og rammer hos oss kan du enkelt finne modeller som matcher hverandre. Hos Unoliving finner du et stort utvalg av speil til boliginnredningen i mange forkjellige farger og former. Vi tilbyr både runde, ovale, firkantet og asymmetriske speil.


Derutover er det speil med de mere særpreget fasonger, det gir noe unikt til innredningen og samtidlig enkelt kan pynte en kjedelig, hvit vegg opp. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg