torsdag 22. november 2018

Rosa putetrekk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.

Du kan enkelt bytte stil eller oppdatere stuen etter sesong, gjennom å bytte putetrekk. Velg mellom myke og lekre putetrekk i ulike farger og mønster. Dette putetrekket er i 1 lin og er laget i en miljøvennlig produksjon. Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket.


Passer til puter 50xcm. Slitesterk kvalitet og grov tekstur. Finnes i flere farger. Miks og match med andre puter etter egen smak!


Innred stuen med vakre putetrekk i duse farger som gir deg den rette vårfølelsen.

Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Handle enkelt online hos ellos. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen eller senga nytt liv. Hvilken stil føler du for i dag? Blomster, striper, ensfarget blå. Det er opp til deg og smaken din. Branché sitt luksuriøse putevar i 1 mulberrysilke er en av.


Alle Blå Grønn Flerfarget Grå Lilla Rød Hvit Gul Brun Rosa Sort Beige Oransje 1. Flott putetrekk i rosa velour med vaffelmønster og glidelåslukking. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster.


De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær.

Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver.


Et lekkert putetrekk til jenter som er glade i søte dådyr og sommerfugler! Baksiden har et sikk-sakk mønster i rosa og hvitt. Ensfarget putetrekk i fløyel av økologisk bomull. Putetrekk lin, Rosa blomster.


Lys rosa putetrekk i velur. Fornyer 6enheter hver mnd. Interiør - Møbel - Gave Egne design og generelle interiørartikler. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Jo større putetrekk , desto større kvadratmeterpris, siden en større pute krever en forholdsmessig større del av kelimteppet enn en mindre pute gjør. Alle kelimputer sendes umiddelbart.


Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg