fredag 2. november 2018

International bunnstoff

International bunnstoff til bra priser. Stort utvalg og rask levering. Kjøp international bunnstoff på SeaSea. Slitesterk, kobberbasert maling for norskekysten.


Egner seg til alle materialtyper - selv aluminium - og er spesielt god til hurtiggående båter, samt båter som.

Produktguiden i yachtpaint. Over eller under vannlinjen, om du trenger bunnstoff , båtlakk, farger, malingsystem og tekniske data er tilgjengelig for hjelpe deg til å velge det rette til båten din. Bruk bunnstoff sikkert - les alltid etikett og produktinformasjon før bruk.


INTERNATIONAL VC17M Extra. Ekstra sterkt tynnfilm bunnstoff for regattaseilere og hurtiggående motorbåter. Inneholder frisjonsnedsettende Tilsetninger. Dette gjør produktet sterkt nok til å kunne brukes på båter i alle typer farvann.


Problemer med å finne nærmeste forhandler?

Vår interaktive søkemotor hjelper deg med å finne den nærmeste forhandler. Skriv inn postnummer, eller by for å. Biocid fritt bunnstoff som sperrer mot kobberlekkasje. Kombinert primer og bunnstoff som stopper kobber og Biocider fra å lekke fra gammelt bunnstoff samtidig som den gir en flott overflate som er enkel å rengjøre ved behov. Man trenger ikke fjerne gammelt bunnstoff så sant bunnen er i god stand og ikke flasser eller krakelerer.


For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Men produsentene av bunnstoff utvikler produktene sine hele tiden, så dette kan endre seg. På resten av båten brukte vi Seajet 0i hvit farge.


Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Derfor får det den laveste terningen i sammenligningen. Har alltid hørt at Biltemas bunnstoff er hardt.


Søker du på Biltema om bunnstoff kommer kun Fouling opp. Var noen her inne som for en stund siden skrev at på boksen til Antifouling sto det selvpolerende. Rå sjekk en gang til. Er mye kroner å spare.


Som du vil se på bildet sitter det igjen noe bunnstoff på feltet der vi ikke hadde dekket med folie.

Det var fordi vi var for trege før vi fjernet bunnstoffet. Foruten å legge farge på båten så har bunnstoffet som funksjon å hindre korrosjon, samt å begrense begroing av alger og dyr. Den sorte, røde og navy er kobberoxid sim resulterer i mørke flotte farger. Den hvite er kobbertiocynat, som betyr kritthvit bunnstoff som kan ligge på primet aluminium.


Effektivt selvpolerende bunnstoff som gir god effekt mot groe. Bygger ikke opp tykke lag over flere. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. I tillegg til vårt tradisjonelle malingssortiment for innen- og utendørsmaling har vi også spesialmaling for radiatorer, båt og rustbeskyttelse.


Bunnstoff og primer Seajet 0spray bunnstoff. Jeg har båten liggene ute vinteren over, og med to – lag selvpolerende bunnstoff har bunnstoffet holdt bra, selv om dette kanskje er litt på kanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg