onsdag 28. november 2018

Innramming trondheim

Innramming trondheim

Søk etter innramming trondheim på den nye KensaQ. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser.


Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Rammeverksted Trondheim - kunstverk, laminering, fasettspeil. I vår produksjonsavdeling produserer vi egne bilder med rammer i tillegg til dette tilbyr vi høykvalitetsproduksjon av DINE bilder. Jeg vil likevel anbefale å koste på seg skikkelig glass på de dyre trykkene og trykk på kunstere man forventer å stige i pris. Skrekkeksempelet er dem som puttet Banksy-print i IKEA-ramme og noen klippet i printet for å få det til å passe.


Vi er et kunstgalleri og rammeverksted på Bakklandet i Trondheim med et stort utvalg av kunst fra lokale kunstnere med tilknytning til Trøndelag. Vi arrangerer flere skiftende utstillinger i løpet av året. I vårt rammeverksted utfører våre kompetente rammemakere både store og små innramningsoppdrag til hyggelige priser.


Innramming trondheim

Vi ønsker til enhver tid å holde oss oppdatert på det siste innen bevarende innramming og deltar derfor til stadighet på kurs innenfor dette. Vi utfører innramming i beste kvalitet. Hos Galleri Dtar vi godt hånd om bildene dine. Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap. Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt.


Et annerledes rammeverksted med en egen personlighet. Meget stort utvalg av nye rammer, men her kan også dine gamle rammer brukes. Reserver ditt Hotell i Trondheim online.


Vi har sorte rammer, hvite rammer, brune rammer. INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming. Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister.


Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder. Ta kontakt for tilbud. Velkommen til en verden der ett og samme bilde forandrer karakter med forskjellig innramming. Innramming av bilder er et fagfelt vi fokuserer på.


Vi gjør vårt beste for å finne den løsningen som står best til motiv, farge og stil. Du kan velge mellom sølv, sort eller hvit ramme. Vi gir deg et prisoverslag på hva innramming vil koste.


Når det kommer til frakt blir bilder som er ca. Du vil få en tilleggsfaktura på innrammingen som vil bli sendt sammen med bildet eller på mail. Et utvalg av våre mest populære rammelister. Vi gjør oppmerksom på at vi har et langt større utvalg rammer i vår fysiske butikk, både når det gjelder farger og fasonger.


Lurer du på pris på innramming ? Svevende innramming , bildet ser ut som det svever inni rammen hvor det er avstand mellom glasset og bakstykket. Dette kan være innramming både med og uten passepartout. Nedsenket bilde, bildet med passepartout er senket ned i rammen, dette gir en flott og eksklusiv dybdevirkning.


Du må ha med deg kvittering fra fineArt for å få. Entreprenør,Glassarbeider,Snekker Vi har i dag en tung kjellerlem og ønsker å ta bort denne og gjerde inn åpningen med plexiglass eller liknende materiale. Dette var ikke i Trondheim.


Innramming trondheim

Det er snakk om sidevegger og en front.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg