torsdag 8. november 2018

Innsynsfilm

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Innsynsfilm Ved en rekke anledninger så ønsker man, eller har et behov for å måtte skjerme hele eller deler av innsynet inn i et område. Innsynsfilm er en del av spesialfilmserien som hindrer innsyn på forskjellige måter. Frontruta Bilglass fører også en mengde spesialfilmer som UV-film, flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film, et stort utvalg i farget film samt frostet innsynsfilm. Det finnes et utall muligheter med solfilm så ta gjerne en prat med oss så skal vi hjelpe deg med å kartlegge dine behov.


Vindusfilm er ideelt når du ønsker å skjerme for innsyn helt eller delvis. Fordelen ved å benytte folie på vindu er at man kan hindre innsyn uten at dette går bekostning av lysforhold. Simons Solfilm fører også mange spesialfilmer som UV-film, flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film, et stort utvalg i frostet innsynsfilm. Vi fører også en mengde spesialfilmer som UV-film, flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film, et stort utvalg i farget film samt frostet innsynsfilm. Men det er til stor hjelp om du kan forsøke å tenke på momentene nevnt i denne artikkelen.


Er det lyst ute og mørkere inne, ser du ut. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Bryggselv, Stavanger, Norway.


Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen. Det kan være frostet film som en del av en dekor, en enveis reflekterende. Vi leverer film til mange ulike formål som solfilm, sikkerhetsfilm, spesialfilm, bilfilm, vindusfilm, UV-film med mer. Filmen monteres på innsiden av nye eller gamle vinduer , og egner seg.


Limfri vindusfolie skjermer mot innsyn, slipper lyset inn. Vi leverer også en mengde spesialfilmer som UV- film , flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film , et stort utvalg i farget film samt frostet innsynsfilm. Jeg har tenkt å få tak i ett 2-veis speil (tror jeg det heter), type slik de bruker i avhørscener på film bl. Men man ser ikke noe bedre inn enn uten filmen ? Enveis speil og innsynsfilFAKTA. Frosting av vinduer er populært.


Som oftest benytter vi denne folien i kontorlandskap og næringsbygg. Den hindrer innsyn , samtidig som den gir et diskret, men eksklusivt uttrykk. I tillegg til bedrifter lager vi mye av dette til privatpersoner som ønsker å hindre innsyn på. SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra transparent til ikke-transparent ved hjelp av elektrisk strøm.


Hun angrer ikke på at hun valgte å skjerme. Folien kan brukes på alle vinduer, speil og på glassveranda. Den er lett byttbar, optisk helt gjennomsiktig og inneholder også et UV filter.


Fargede og mønstrede filmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg