onsdag 28. november 2018

Maileg påske

Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Fremstilt i Bomull og polyester, kan vaskes i vaskemaskinen. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Hjemmesiden bruger cookies.


De er ufarlige og bruges til bl. Barneklær, sko og leker.

Jeg er skikkelig fan av disse sjarmerende små kaninene. Vi elsker deres varme personligheter, og produktene er fylt med sjarm og lyst til å leke. Fragtfrigrænse er 4kr, ordrer under koster en fast pris på kr pr pakke. Vi sender kun varer til Danmark og i danske kroner. Vi accepterer Dankort og Mobilepay som betalingsmidler.


Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. Den lille maileg kaninen fikk jeg med :) Pynter nå bordet oppi en liten skål. Franske drømmer år gammel jente fra Sandefjord.

Bor i en 1mleilighet med kjæresten min, og er på jakt etter drømmehuset. Har også en familiegård i. Der kommer alltid nye mønster og motiv hver år. Samle dem i en kurv eller på et stort fat. Elsker påskepynt som ikkje er gul.


Kjempefine:) Du e heldige! Ja, hyller på Biltema :) Finne mykje rart der når ein er tvungen å vere med. Også her har de ramt samme varme og hyggelige stil som i legetøjet.


Her er særligt pynt til jul og påske populært, hvorpå deres herlige muse- og kanindukker også optræder. Maileg pynt og interiør. Påsken er kort så kanskje jeg bør pynte litt før i år. Det er vel på tide å tenke på påskepynten. Vårstemningen er ihvertfall på topp.


Påskestemningen får vente litt til tror jeg. I tillegg har de mange flotte produkter til jul og påske. Helt unik er deres Prinsessen på erten! Fantastisk håndverk og design.

Vi er et lite skattekammer på landet, litt gjemt, ca minutter nord for Kristiansan øverst i Sogndalen kommune. Butikken ligger landlig til i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg