torsdag 15. november 2018

Muuto lys

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Mathias Ståhlbom om designet på lampen E27: The simplicity of the naked bulb is hard to compete with.


Muuto lys

Du finner den fineste julepynten til treet ditt hos oss - fargerikt, morsomt og nostalgisk. Håndplukkede skandinaviske designere får frihet til å utrykke sin indivduelle designfilosofi og historie gjennom møbler og hverdagslige gjenstander. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden.


Pleddet er designet av Aiayu-designere fra København, som har stort fokus på bærekraft. Rhythm Throw har en taktil, undervurdert struktur for et moderne utseende, og er laget i babylama-ull med en rytmeaktig struktur som gir brukeren myk komfort. Den preger av romase i et moderne design, og har et stort potensiale av skjønnhet. Enkeltheten i den moderne lampen er det vanskelig å konkurrere i mot, og kommer i flere ulike farger. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler.


Muuto lys

Bordet er enkelt og passer godt. Lampen har et enkelt og tidløst design. Ambit er malt for hånd og kommer i flere delikate farger. Alle varianter har en hvit innerside som sørger for optimal refleksjon av lyset. Som følge av materialvalget er den lett å tørke av samtidig med at den gir et behagelig lys.


The Unfold Pendant Lamp is useful in any home or professional space. This shade is available in a range of colors. See the pictures here. Grain er framstilt i et komposittmateriale bestående av bambusfibre og polypropylene, som gir tekstur og glød. Dette er en meget stilren taklampe laget av opalglass.


Lys grå muuto lampe Har klippet ledningen og montert stikkkontakt. Edison levde absolutt ikke forgjeves. I tillegg til å være kilde til lys , har denne nakne lyspæren mange ganger vært kilden til designinspirasjon. Der kan forekomme små luftbobler i glasset i pærerne. Ambit Rail kommer i tre farger - hvit, grå og svart.


Leveres med meter ledning. By expanding this heritage with forward-looking materials, techniques and bold creative thinking, our ambition is to deliver new perspectives on Scandinavian design. Tilbud 76-Førpris 95-Lev. Enkel og elegant pendel som gir et mykt lys over et spisebord eller en kjøkkenøy. Gratis frakt) Vis i butikk.


Pris- og produktinformasjon. Deres vision var at skabe forandringer i designbranchen. De to havde mange ting til fælles og mest af alt lysten til at starte deres eget.


Jeg koser meg når jeg finner spennende lamper og nye design, jeg håper du også kanskje får litt inspirasjon til å se på lamper som ikke bare en kilde til lys , men som en naturlig del av dekorasjonen i et hjem. Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke.


Muuto lys

Nå er det slutt på å lete etter lys i mørket. Vi har valgt ut de flotteste lampene fra de beste designerne, og de finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg